Верховний Суд остаточно відмовив Януковичу в позові про честь і гідність

12:00, 12 ноября 2020
Постанова суду касаційної інстанції набирає законної сили з моменту її прийняття, є остаточною і оскарженню не підлягає.
Верховний Суд остаточно відмовив Януковичу в позові про честь і гідність
Українська правда
Следите за актуальными новостями в соцсетях SUD.UA

Верховний Суд залишив без змін рішення судів попередніх інстанцій щодо відмови у задоволенні позову експрезидента Віктора Януковича до колишнього генерального прокурора Юрія Луценка про захист честі, гідності і ділової репутації. Про це йдеться у рішенні суду від 4 листопада.

«Рішення Печерського районного суду міста Києва від 13 березня 2020 року та постанову Київського апеляційного суду від 16 липня 2020 року залишити без змін», — йдеться у тексті рішення.

Зазначається, що постанова суду касаційної інстанції набирає законної сили з моменту її прийняття, є остаточною і оскарженню не підлягає.

Нагадаємо, «Судово-юридчина газета» писала, що 24 січня 2019 року Оболонський райсуд Києва заочно визнав Януковича винуватим у державній зраді й пособництві у веденні агресивної війни і засудив його до 13 років позбавлення волі.

Також відомо, що Печерський районний суд Києва заочно заарештував Януковича у справі про розстріли на Майдані 18-20 лютого 2014 року.

Додамо, що Януковичу не обиратимуть запобіжний захід через порушення умов досудового розслідування.

Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб бути у курсі найважливіших подій.

Закон об усилении мобилизации: военный учет и другие изменения для украинцев за границей
Telegram канал Sud.ua
Закон об усилении мобилизации: военный учет и другие изменения для украинцев за границей
Главное о суде