ОАСК анулював реєстрацію Міжнародного фонду «Відродження» як платника ПДВ

11:14, 13 ноября 2020
Суд своїм рішенням повністю задовольнив позовні вимоги фонду.
ОАСК анулював реєстрацію Міжнародного фонду «Відродження» як платника ПДВ
Следите за актуальными новостями в соцсетях SUD.UA

Окружний адміністративний суд міста Києва завершив розгляд справи за позовом Міжнародного фонду «Відродження» до ГУ Державної податкової служби у м. Києві, передає офіційний сайт ОАСК.

«Серед вимог вказаного позову – зобов’язати ГУ ДПС у м. Києві анулювати реєстрацію Міжнародного фонду «Відродження» як платника ПДВ та скасувати рішення ГУ ДПС у м. Києві про відмову в анулюванні такої реєстрації. Провадження в адміністративній справі було відкрито у квітні 2020 року, її розгляд відбувався за правилами спрощеного позовного провадження.

Після розгляду матеріалів справи та з’ясування всіх її фактичних обставин суд  дійшов висновку про наявність підстав для скасування оскаржуваного рішення, яким було відмовлено в анулюванні реєстрації Міжнародного фонду «Відродження» як платника ПДВ та зобов’язання  ГУ ДПС у м. Києві анулювати таку реєстрацію. ОАСК  своїм рішенням повністю задовольнив позовні вимоги Міжнародного фонду «Відродження».

Зазначимо, що рішення набирає законної сили в порядку, передбаченому ст. 255 Кодексу адміністративного судочинства, та може бути оскаржено в апеляційному порядку повністю або частково за правилами, встановленими ст. ст. 293, 295-297 КАС України», — йдеться у повідомленні.

Раніше «Судово-юридична газета» повідомляла, що протягом січня-жовтня 2020 року до Окружного адміністративного суду міста Києва надійшло понад 29 тис. справ та матеріалів. Із них розглянуто майже 16 тис. справ. 

Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб бути в курсі найважливіших подій.

Закон об усилении мобилизации: военный учет и другие изменения для украинцев за границей
Telegram канал Sud.ua
Закон об усилении мобилизации: военный учет и другие изменения для украинцев за границей
Главное о суде
Сегодня день рождения празднуют
  • Олександр Завітневич
    Олександр Завітневич
    голова Комітету Верховної Ради України з питань національної безпеки, оборони та розвідки