Оприлюднили посібник для керівників державної служби

17:35, 22 декабря 2020
У книзі можна знати відповіді на низку питань.
Оприлюднили посібник для керівників державної служби
Джерело фото: НАДС
Следите за актуальными новостями в соцсетях SUD.UA

Національне агентство України з питань державної служби повідомило, що була оприлюднена книга «Посібник для керівників державної служби», у якій можна знайти відповіді на питання: як сформувати ефективну команду та управляти організаційною культурою, чому важливий гендерний підхід у державному управлінні, які основні складові процедури управління проектами та методи комунікації.

Посібник підготовлено Національним агентством України з питань державної служби, Центром адаптації державної служби до стандартів Європейського Союзу за підтримки та сприяння Представництва Фонду імені Фрідріха Еберта в Україні.

Він стане у пригоді керівникам та працівникам державної служби, посадовим особам місцевого самоврядування, а також викладачам, студентам, слухачам магістратури та експертам у сфері державного управління та державної служби.

Переглянути книгу можна за посиланням.

Раніше «Судово-юридична газета» писала, що деталі реформи системи оплати праці державних службовців розповіла Право ТВ голова Національного агентства з питань державної служби Наталія Алюшина.

Додамо, актуальні питання розвитку державної служби розглянули під час засідання колегії НАДС. Зокрема йшлося про відновлення конкурсної процедури, реформування системи оплати праці та запровадження HRMIS.

Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб бути у курсі найважливіших подій.

XX съезд судей Украины – онлайн-трансляция – день первый
Telegram канал Sud.ua
XX съезд судей Украины – онлайн-трансляция – день первый
Сегодня день рождения празднуют
  • Борис Продан
    Борис Продан
    суддя Хмельницького міськрайонного суду Хмельницької області
  • Дмитро Шмигельський
    Дмитро Шмигельський
    суддя Деснянського районного суду міста Києва