На Вінниччині господар побив молотком та підпалив гостя

01:00, 15 января 2021
Чоловік під час сварки зі своїм гостем наніс йому удари молотком, облив бензином та підпалив.
На Вінниччині господар побив молотком та підпалив гостя
Следите за актуальными новостями в соцсетях SUD.UA

Співробітники Літинської поліції на місці злочину затримали жителя села Івча, який під час сварки зі своїм гостем наніс йому удари молотком, облив бензином та підпалив. Чоловікові, який вже відбував покарання за попередні злочини та провів у в’язниці 20 років, загрожує до 15 років ув’язнення. Про це повідомляють у відділі комунікації Національної поліції Вінницької області.

Як йдеться в повідомленні, близько 20:00 на спецлінію надійшло звернення через бійку в одному з будинків у селі Івча. Прибувши на виклик, працівники поліції викликали швидку допомогу потерпілому та за підозрою у вчиненні нанесення тілесних ушкоджень затримали 45-річного господаря будинку. Відомо, що чоловік раніше відбував покарання за крадіжки, розбої та порушення адміннагляду.

Як розповів начальник сектору поліцейської діяльності № 1 відділу поліції № 3 Вінницького районного управління поліції Костянтин Коробчинський, слідчо-оперативною групою поліції встановлено, що зловмисник запросив потерпілого до себе в гості. Під час застілля між чоловіками виник раптовий конфлікт і господар кілька разів вдарив односельця молотком по голові та руках. На цьому розлючений чоловік не заспокоївся. Він приніс з сараю каністру з бензином, облив ним гостя та підпалив.

Наразі 40-річний потерпілий з забоями та опіками знаходиться у лікарні.

Правопорушника затримали у процесуальному порядку за підозрою у вчиненні злочину, передбаченого ст. 15 ч. 1 ст. 115 (замах на вбивство). Вирішується питання про оголошення йому про підозру та обрання запобіжного заходу – тримання під вартою.

Раніше «Судово-юридична газета» писала, що невідомі у Львові побили двох чоловіків. Один з потерпілих помер, інший – знаходиться в комі. 

Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб бути у курсі найважливіших подій.

Действительно ли 2 млн человек рискуют оказаться в розыске в результате нового закона о мобилизации – прямой эфир
Telegram канал Sud.ua
Действительно ли 2 млн человек рискуют оказаться в розыске в результате нового закона о мобилизации – прямой эфир
Главное о суде
Сегодня день рождения празднуют
  • Данило Гетманцев
    Данило Гетманцев
    голова Комітету Верховної Ради України з питань фінансів, податкової та митної політики
  • Михайло Ніколаєв
    Михайло Ніколаєв
    суддя Господарського суду Чернівецької області
  • Сергій Чванкін
    Сергій Чванкін
    голова Київського районного суду м. Одеси