Атестація прокурорів: Ірина Венедіктова повідомила деякі результати

10:20, 22 января 2021
Понад 4000 прокурорів успішно пройшли іспити.
Атестація прокурорів: Ірина Венедіктова повідомила деякі результати
Джерело фото: Ірина Венедіктова / facebook.com
Следите за актуальными новостями в соцсетях SUD.UA

Генеральний прокурор України Ірина Венедіктова повідомила, що прокурори всіх рівнів пройшли атестацію. Про це вона зазначила на своїй сторінці у Facebook.

«Завершено атестацію прокурорів місцевих прокуратур та військових прокуратур гарнізонів. Вітаю 4064 прокурорів, які успішно пройшли іспити на знання законодавства та загальні здібності і навички, а також перевірку на відповідність вимогам професійної компетентності та доброчесності. Вони стануть командами нових окружних прокуратур, над створенням яких ми наразі активно працюємо.

Прокурори, які з поважних причин не змогли взяти участь в атестації, зможуть пройти пропущені етапи у лютому. Бажаю їм успішно впоратися з випробуваннями.

Хочу сказати велике спасибі за напружену роботу і приділений час кожному з членів 12 кадрових комісій. До них залучалися представники Офісу Генерального прокурора, обласних прокуратур та делеговані міжнародними і неурядовими організаціями, дипломатичними місіями. Тільки на фінальному етапі атестації місцевих прокуратур вони протягом 5 тижнів щодня проводили співбесіди з 15 прокурорами кожна комісія.

Ви дійсно забезпечили високий рівень процесу атестації, професійний підхід та об’єктивність.

До речі, після створення окружних прокуратур планується проведення добору на вакантні посади. Зовнішні кандидати із вищою юридичною освітою та стажем роботи у галузі права зможуть взяти в ньому участь», — сказано у повідомленні.

Підсумки проведення співбесід прокурорів місцевих прокуратур, військових прокуратур гарнізонів (на правах місцевих) 21 січня 2021 року.

Нагадаємо, «Судово-юридична газета» повідомляла, що атестація прокурорів місцевих прокуратур виходить на фінальний етап.

Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб бути в курсі найважливіших подій.

Ответственности за нарушение правил военного учета не избежать – эфир на Право ТВ
Telegram канал Sud.ua
Ответственности за нарушение правил военного учета не избежать – эфир на Право ТВ
Главное о суде
Сегодня день рождения празднуют
  • Інна Плахтій
    Інна Плахтій
    член Вищої ради правосуддя
  • Віталій Галаган
    Віталій Галаган
    суддя Дніпровського районного суду міста Києва
  • Олена Губська
    Олена Губська
    суддя Верховного Суду у Касаційному адміністративному суді