У Києві охоронець супермаркету металевою палицею вдарив в обличчя 20-річного хлопця

19:33, 19 февраля 2021
Хлопець отримав травми у вигляді травматичного вивиху та злому зубів верхньої щелепи.
У Києві охоронець супермаркету металевою палицею вдарив в обличчя 20-річного хлопця
Джерело фото: oreninform.ru
Следите за актуальными новостями в соцсетях SUD.UA

У Києві оголошено обвинувальний вирок охоронцю супермаркету, який спричинив тілесні ушкодження 20-річному відвідувачу. Про це повідомляє пресслужба столичної прокуратури.

Інцидент стався на початку жовтня 2018 року в Оболонському районі столиці. Чоловік, перебуваючи на посаді інспектора з безпеки супермаркету, під час словесної перепалки з групою юнаків, взяв металеву палицю та наніс удар в область обличчя одному із них. У результаті 20-річний хлопець отримав травми у вигляді травматичного вивиху та злому зубів верхньої щелепи.

«За наслідками досудового розслідування охоронцю повідомлено про підозру у вчиненні кримінального правопорушення, передбаченого ч. 2 ст. 125 КК України (умисне легке тілесне ушкодження, що спричинило короткочасний розлад здоров’я).

За результатами судового розгляду вироком Оболонського районного суду міста Києва обвинуваченого визнано винним у вчиненні злочину та засуджено до покарання у вигляді 150 годин громадських робіт.

Також частково задоволено цивільний позов потерпілого до супермаркету, який за дії підлеглого має відшкодувати юнаку понад 100 тис. грн», - сказано у повідомленні.

Раніше «Судово-юридична газета» писала, що невідомі у Львові побили двох чоловіків. Один із потерпілих помер, інший – знаходиться в комі. 

Додамо, на Вінниччині господар побив молотком та підпалив гостя.

Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб бути у курсі найважливіших подій.

Как остановить безосновательное давление на бизнес, выполняет ли свою роль прокуратура и эффективен ли институт следственных судей
Telegram канал Sud.ua
Как остановить безосновательное давление на бизнес, выполняет ли свою роль прокуратура и эффективен ли институт следственных судей
Главное о суде
Сегодня день рождения празднуют
  • Роман Кисіль
    Роман Кисіль
    суддя Запорізького окружного адміністративного суду
  • Лев Кишакевич
    Лев Кишакевич
    голова Етичної Ради, суддя Великої Палати Верховного Суду
  • Юрій Луганський
    Юрій Луганський
    суддя Верховного Суду у Касаційному кримінальному суді