Поліція Києва готує підозру чоловіку, який вбив та розчленував власну матір

16:09, 14 мая 2021
За скоєння тяжкого злочину чоловіку загрожує до п’ятнадцяти років позбавлення волі.
Поліція Києва готує підозру чоловіку, який вбив та розчленував власну матір
Джерело фото: UA.KyivPolice
Следите за актуальными новостями в соцсетях SUD.UA

Слідчі поліції Києва готують підозру чоловіку, який вбив та розчленував власну матір, - розповів Андрій Крищенко. Фрагменти тіла 64-річної киянки правоохоронці виявили у квартирі в Подільському районі. Поліцейські встановили, що до скоєння тяжкого злочину причетний син загиблої, якого за декілька годин білоцерківські патрульні за орієнтуванням затримали на залізничному вокзалі у місті Біла Церква. Наразі з ним проводяться слідчі дії.

Про це повідомляє поліція Києва.

На сполох про розшук жінки забила її колега, коли остання не з’явилась на роботі. Заявниця повідомила правоохоронцям, що в її подруги постійно виникали сварки із сином, а напередодні з її оселі було чутно крики. За вказаною адресою негайно виїхали слідчо-оперативні групи Головного та районного управлінь поліції, кінологи та судово-медичний експерт.

Начальник столичної поліції Андрій Крищенко повідомив, що під час невідкладного обшуку правоохоронці виявили фрагменти тіла 64-річної киянки та встановили, що до вчинення злочину причетний 39-річний син загиблої, який після скоєння злочину одразу вдався до втечі:

«Зловмисник постійно конфліктував із власною матір’ю та під час чергової сварки завдав декілька ножових поранень жінці, а після, щоби приховати сліди злочину, розчленував тіло, фрагменти якого закопав у лісі. Патрульні за орієнтуванням затримали підозрюваного на залізничному вокзалі у місті Біла Церква. Наразі із затриманим проводяться слідчі дії, також під час досудового розслідування буде призначено судово-психіатричну експертизу для встановлення осудності затриманого».

Відомості щодо цієї події внесені до Єдиного реєстру досудових розслідувань за ч. 1 ст. 115 (Умисне вбивство) Кримінального кодексу України. Слідчі готують затриманому повідомлення про підозру та клопотання до суду щодо обрання запобіжного заходу. За скоєння тяжкого злочину чоловіку загрожує до п’ятнадцяти років позбавлення волі.

Раніше «Судово-юридична газета» писала, що на Оболоні пенсіонер наніс ножове поранення товаришу.

Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб бути у курсі найважливіших подій.

XX съезд судей Украины – онлайн-трансляция – день первый
Telegram канал Sud.ua
XX съезд судей Украины – онлайн-трансляция – день первый
Главное о суде
Сегодня день рождения празднуют
  • Руслан Жук
    Руслан Жук
    суддя Кіровоградського окружного адміністративного суду
  • Елла Катаєва
    Елла Катаєва
    суддя Одеського окружного адміністративного суду
  • Оксана Блажівська
    Оксана Блажівська
    суддя Господарського суду міста Києва