В уряді назвали умову для зниження цін на внутрішні авіаперевезення

16:35, 27 мая 2021
Новий очільник Міністерства інфраструктури отримав завдання прискорити процес перемовин та роботи для створення такого національного авіаперевізника, найближчим часом мають бути укладені відповідні меморандуми.
В уряді назвали умову для зниження цін на внутрішні авіаперевезення
Следите за актуальными новостями в соцсетях SUD.UA

Створення власної національної авіакомпанії сприятиме виконанню одразу двох завдань: розвитку авіабудування та здешевленню квитків на внутрішні рейси. Про це заявив Прем’єр-міністр Денис Шмигаль на пресбрифінгу 27 травня під час робочої поїздки в Дніпропетровську область, повідомляє пресслужба Кабінету Міністрів.

«Розвиток української національної авіакомпанії має сприяти й розвитку авіабудівництва в Україні. Держава вперше за 30 років почала активно замовляти літаки в наших заводів. Зокрема, досягнуто домовленості та підписано контракти на постачання трьох літаків серії Ан для Збройних Сил, а також двох літаків Ан для Міністерства внутрішніх справ», — відзначив Денис Шмигаль.

Очільник Уряду відзначив, що внутрішній авіаперевізник має закуповувати українські літаки, але ведуться перемовини й про закупівлю літаків міжнародних виробників. Зокрема, такі переговори ведуться з трьома найбільшими світовими компаніями в цій галузі.

Також «Судово-юридична газета» писала, що з травня в Києві з’явиться медична авіація: деталі.

Додамо, що в Україні планують знизити ціни на внутрішні авіаперевезення.

Підписуйтесь на наш Telegram-канал та на Twitter, щоб бути в курсі найважливіших подій.

XX съезд судей Украины – онлайн-трансляция – день первый
Telegram канал Sud.ua
XX съезд судей Украины – онлайн-трансляция – день первый
Сегодня день рождения празднуют
  • Петро Ковзель
    Петро Ковзель
    суддя Окружного адміністративного суду міста Києва