Поліцейські примушували наркозалежного виготовляти наркотики для продажу

13:15, 2 августа 2021
Щоб змусити 53-річного чоловіка працювати на них, поліцейські погрожували у разі відмови притягнути його до кримінальної відповідальності.
Поліцейські примушували наркозалежного виготовляти наркотики для продажу
Следите за актуальными новостями в соцсетях SUD.UA

Двоє оперуповноважених Павлоградського райвідділу поліції в Дніпропетровській області примушували наркозалежного чоловіка виготовляти для них психотропну речовину «амфетамін».

Про це повідомляє пресслужба ДБР.

Так, щоб змусити 53-річного чоловіка працювати на них, поліцейські погрожували у разі відмови притягнути його до кримінальної відповідальності.

Поліцейські постачали чоловіку складові наркотичних речовин, а він переробляв їх у придатний для вживання стан. Готову «продукцію» поліцейські забирали для подальшого продажу.

Працівники Територіального управління ДБР Полтави за сприяння внутрішньої безпеки Нацполіції завершили досудове розслідування стосовно двох оперуповноважених.

22 квітня 2021 року під час отримання амфетаміну оперуповноважених затримано. Цього ж дня їм повідомлено про підозру у незаконному придбанні, зберіганні та збуті наркотичних засобів, психотропних речовин або їх аналогів в особливо великих розмірах за попередньою змовою групою осіб  (ч. 3 ст. 307 КК України).

29 липня 2021 року обвинувальний акт стосовно вже колишніх поліцейських направлено до Павлоградського міськрайонного суду Дніпропетровської області.

Санкція статті передбачає покарання у вигляді позбавлення волі на строк до 12 років з конфіскацією майна.

Також «Судово-юридична газета» писала, що у Печерському районі столиці оперативники викрили двох чоловіків у збуті канабісу.

Додамо, що метадон під виглядом сухого молока передавали до Лук'янівського СІЗО: судитимуть колишнього засудженого.

Підписуйтесь на наш Telegram-канал та на Twitter, щоб бути в курсі найважливіших подій.

XX съезд судей Украины – онлайн-трансляция – день первый
Telegram канал Sud.ua
XX съезд судей Украины – онлайн-трансляция – день первый
Главное о суде
Сегодня день рождения празднуют
  • Петро Ковзель
    Петро Ковзель
    суддя Окружного адміністративного суду міста Києва