На Закарпатті затримали чотирьох українців, які перевозили десятьох мігрантів

19:54, 22 ноября 2021
Українці намагалися перевезти до країни мігрантів із Бангладеш.
На Закарпатті затримали чотирьох українців, які перевозили десятьох мігрантів
Джерело фото: dpsu.gov.ua
Следите за актуальными новостями в соцсетях SUD.UA

На околиці села Великі Лази Ужгородського району Закарпатської області правоохоронці зупинили автомобіль із українцями та зупинили спробу незаконного переправлення групи незаконних мігрантів через державний кордон, – повідомляє Державна прикордонна служба України.

«У зупиненому транспортному засобі марки «Volkswagen» виявили чотирьох громадян України та десятьох іноземців без документів, попередньо вихідців з Бангладеш, які мали намір потрапити до країн ЄС за пособництва наших співвітчизників», – йдеться у повідомленні.

Наразі тривають оперативні заходи. У діях іноземців вбачаються ознаки правопорушення, передбаченого ч. 2 ст. 204-1 КУпАП «Незаконне перетинання або спроба незаконного перетинання державного кордону України», а в діях наших співвітчизників - ч. 2 ст. 332 ККУ «Незаконне переправлення осіб через державний кордон України».

Також «Судово-юридична газета» писала, що на Закарпатті поліцейські затримали організатора схеми нелегальної міграції до ЄС.

Додамо, що ми повідомляли про трудову міграцію: права та обов’язки мігрантів.

Також повідомлялося про $1,8 тис. за легалізацію іноземців: зловмисники намагалися підкупити СБУ.

Підписуйтесь на наш telegram-канал t.me/sudua та на Youtube Право ТВа також на нашу сторінку у Facebook та в Instagram, щоб бути в курсі найважливіших подій.

Закон об усилении мобилизации: военный учет и другие изменения для украинцев за границей
Telegram канал Sud.ua
Закон об усилении мобилизации: военный учет и другие изменения для украинцев за границей