РНБО: марш противників вакцинації з QR-кодом «Єдиної Росії» – слід РФ

19:10, 24 ноября 2021
В Україні виявлено російську інформаційну спецоперацію, спрямовану на максимальне зменшення рівня вакцинації населення України.
РНБО: марш противників вакцинації з QR-кодом «Єдиної Росії» – слід РФ
Джерело фото: Уніан
Следите за актуальными новостями в соцсетях SUD.UA

Рада національної безпеки і оборони України повідомляє, що центром протидії дезінформації при РНБО було виявлено російську інформаційну спецоперацію, спрямовану на максимальне зменшення рівня вакцинації населення України.

«Зокрема, у соціальних мережах та месенджерах, а також Telegram-каналах поширюються повідомлення про начебто негативні наслідки вакцинації.

Підтвердженням реалізації спеціальних інформаційних антивакційних заходів зі сторони Російської Федерації є проведення чергового маршу противників вакцинації від COVID-19, учасники якої на плакатах «Стоп QR-код» розмістили QR-код, який дає перехід до вебсайту російської політичної партії «Єдина Росія», - сказано в повідомленні.

Раніше «Судово-юридична газета» писала, що Ляшко відповів на мітинг антивакцинаторів у Києві: «Насмішка над лікарями та родичами померлих від COVID-19».

Підписуйтесь на наш telegram-канал t.me/sudua, на Youtube Право ТВ, а також на нашу сторінку у Facebook та в Instagram, щоб бути в курсі найважливіших подій.

XX съезд судей Украины – онлайн-трансляция – день первый
Telegram канал Sud.ua
XX съезд судей Украины – онлайн-трансляция – день первый
Главное о суде
Сегодня день рождения празднуют
  • Петро Ковзель
    Петро Ковзель
    суддя Окружного адміністративного суду міста Києва