$500 000 за «кришування» розкрадання колії: мешканець Дніпропетровщини підозрюється у спробі підкупу

19:50, 3 февраля 2022
Чоловік звернувся до працівника СБУ з пропозицією за винагороду «кришувати» безперешкодне здійснення демонтажу частини залізничної колії.
$500 000 за «кришування» розкрадання колії: мешканець Дніпропетровщини підозрюється у спробі підкупу
Следите за актуальными новостями в соцсетях SUD.UA

Повідомлено про підозру жителю Дніпропетровської області у пропозиції надання неправомірної вигоди службовій особі (ч. 3 ст. 369 КК України). Про це інформує пресслужба Офісу Генерального прокурора.

За даними слідства, чоловік звернувся до начальника одного з відділів Головного управління СБУ в Донецькій та Луганській областях з пропозицією за винагороду «кришувати» безперешкодне здійснення демонтажу частини залізничної колії на території нинішньої Міловської ОТГ.

«Гроші підозрюваний обіцяв передавати посадовцю частинами – після кожного етапу зрізання та продажу колії. Загальна сума коштів мала скласти 500 тис доларів. Працівник СБУ від такої пропозиції відмовився та повідомив про цей факт правоохоронні органи», — йдеться у повідомленні.

Наразі підозрюваному обрано запобіжний захід.

Раніше «Судово-юридична газета» писала про «продаж» посади голови Миколаївської ОДА: за шахрайство судитимуть трьох осіб.

Крім того, ми розповідали, що народного депутата викрили на «гарячому» під час одержання хабаря.

Підписуйтесь на наш telegram-канал t.me/sudua, на Youtube Право ТВ, а також на нашу сторінку у FacebookViber та в Instagram, щоб бути в курсі найважливіших подій.

XX съезд судей Украины – онлайн-трансляция – день первый
Telegram канал Sud.ua
XX съезд судей Украины – онлайн-трансляция – день первый
Главное о суде
Сегодня день рождения празднуют
  • Петро Ковзель
    Петро Ковзель
    суддя Окружного адміністративного суду міста Києва