Монастирський звернувся до випускників правоохоронних органів

14:48, 3 марта 2022
Міністр внутрішніх справ України привітав випускників із завершенням навчання та отриманням професії.
Монастирський звернувся до випускників правоохоронних органів
Следите за актуальными новостями в соцсетях SUD.UA

Міністр внутрішніх справ України Денис Монастирський звернувся до випускників закладів вищої освіти Міністерства внутрішніх справ України, Національної гвардії України, Державної прикордонної служби України, Державної служби України з надзвичайних ситуацій. Звернення з’явилось у пресслужбі ДСНС.

 «Шановні випускники закладів вищої освіти Міністерства внутрішніх справ України, Національної гвардії України, Державної прикордонної служби України, Державної служби України з надзвичайних ситуацій!

Щиро вітаю вас із завершенням навчання та отриманням професії! Сьогодні ви долучаєтеся до великої дружньої родини Міністерства внутрішніх справ та до покоління українських захисників! Ви вибрали складну та гідну справу – Служити та Захищати!

Сьогодні на вас покладено як ніколи велику відповідальність за життя, здоров’я та безпеку кожного громадянина. Гвардійці, поліцейські, прикордонники, рятувальники – вам разом з побратимами боронити рідну землю та оберігати спокій громадян, стояти на сторожі закону, правди і справедливості.

Я висловлюю вам свою величезну підтримку. Впевнений, ви злагоджено працюватиме та понад усе захищатимете спокій українців за будь-яких умов. Зараз найважливіше зберігати холодний розум, виваженість та спокій.

Переконаний, що за будь-яких обставин ви залишитеся відданими Присязі, не зрадите правді, добру та честі.

Завжди будьте прикладом дисциплінованості й вимогливості, патріотизму та самовідданості. Усвідомлюйте свою відповідальність за довіру людей.

Будьте гідні своєї Батьківщини та подвигу її Героїв, що віддали своє життя в боротьбі за свободу України! Бороніть її!

Вірю у вас та в перемогу! Служіть чесно та з честю!

Слава Україні!», — йдеться у повідомленні.

Підписуйтесь на наш telegram-канал t.me/sudua та на Youtube Право ТВ, а також на нашу сторінку у FacebookViber та в Instagram, щоб бути в курсі найважливіших подій.

XX съезд судей Украины – онлайн-трансляция – день первый
Telegram канал Sud.ua
XX съезд судей Украины – онлайн-трансляция – день первый
Главное о суде
Сегодня день рождения празднуют
  • Євген Чаку
    Євген Чаку
    суддя Шостого апеляційного адміністративного суду
  • Руслан Сидорович
    Руслан Сидорович
    член Вищої кваліфікаційної комісії суддів України