ССО повідомила ситуацію щодо адмінбудівлі теруправління на Херсонщині

17:38, 3 марта 2022
Служба судової охорони пояснила ситуацію.
ССО повідомила ситуацію щодо адмінбудівлі теруправління на Херсонщині
Следите за актуальными новостями в соцсетях SUD.UA

У четвер, 3 березня, в деяких херсонських пабліках в мережі Інтернет з’явилася інформація про те, що російські окупанти, які зараз безчинствують у Херсоні, вдерлися до адміністративного приміщення Територіального управління Служби судової охорони у Херсонській області, захопили його та заволоділи майном і автомобільною технікою. Про це йдеться у пресслужбі ССО.

«Служба судової охорони офіційно повідомляє, що на складі Територіального управління Служби судової охорони у Херсонській області була незначна кількість залишків форми одягу співробітників Служби.

Водночас, на стоянці автомобільного транспорту залишилися брендовані два мікроавтобуси Renault Traffic білого кольору та один автомобіль Renault Duster також білого кольору.

Всі три автомобілі знаходяться на стоянці без ключів, з мінімальною кількістю палива. Якщо окупантам вдасться їх завести і почати рух – це одразу стане відомо оперативно-черговій службі Служби судової охорони і ця інформація негайно буде надана до Служби безпеки України та правоохоронних органів», — сказано у повідомленні.

Підписуйтесь на наш telegram-канал t.me/sudua та на Youtube Право ТВ, а також на нашу сторінку у FacebookViber та в Instagram, щоб бути в курсі найважливіших подій.

XX съезд судей Украины – онлайн-трансляция – день первый
Telegram канал Sud.ua
XX съезд судей Украины – онлайн-трансляция – день первый
Главное о суде
Сегодня день рождения празднуют
  • Володимир Бондарчук
    Володимир Бондарчук
    суддя Хмельницького міськрайонного суду Хмельницької області
  • Ілля Марущак
    Ілля Марущак
    суддя Господарського суду Чернівецької області