За ініціативи ДБР пропагандиста Кремля Володимира Соловйова оголосять в міжнародний розшук

14:30, 14 марта 2022
ДБР продовжує притягувати до відповідальності російських пропагандистів, які публічно виправдовують війну проти України.
За ініціативи ДБР пропагандиста Кремля Володимира Соловйова оголосять в міжнародний розшук
Следите за актуальными новостями в соцсетях SUD.UA

Державне бюро розслідувань продовжує притягувати до відповідальності російських пропагандистів, які публічно виправдовують війну проти України. Про це повідомляє пресслужба Бюро.

14 березня Личаківський районний суд Львова задовольнив клопотання слідчого в особливо важливих справах Головного слідчого Управління ДБР та обрав запобіжний захід - тримання під вартою, російському телеведучому, пропагандисту, члену правлячої політичної партії «Єдина Росія» Владіміру Соловйову.

«11 березня за результатом зібраних доказів у кримінальному провадженні йому було повідомлено про підозру у публічних закликах до зміни державного кордону України, що призвело до тяжких наслідків - загибелі людей.

Встановлено, що Владімір Соловйов системно підтримував злочинні дії вищого керівництва РФ щодо вторгнення в Україну та закликав до зміни її територіального устрою, у тому числі через проведення воєнних дій та знищення військової інфраструктури та мирного населення.

Слідчі ДБР зібрали необхідний пакет документів для оголошення Владіміра Соловйова в міжнародний розшук, який найближчим часом буде направлений до закордонних колег», — йдеться у повідомленні.

Раніше ми писали, що ДБР ініціює оголошення Іллі Киви в міжнародний розшук.

Підписуйтесь на наш telegram-канал t.me/sudua та на Youtube Право ТВ, а також на нашу сторінку у FacebookViber та в Instagram, щоб бути в курсі найважливіших подій.

XX съезд судей Украины – онлайн-трансляция – день первый
Telegram канал Sud.ua
XX съезд судей Украины – онлайн-трансляция – день первый
Главное о суде
Сегодня день рождения празднуют
  • Євген Чаку
    Євген Чаку
    суддя Шостого апеляційного адміністративного суду
  • Руслан Сидорович
    Руслан Сидорович
    член Вищої кваліфікаційної комісії суддів України