Російські хакери атакують благодійні і волонтерські організації, — Держспецзв’язку

19:10, 27 марта 2022
Держспецзв'язку спільно з колективами найкращих українських компаній з кібербезпеки та провідними світовими виробниками рішень запровадила ешелонований кіберзахист для держави та бізнесу.
Російські хакери атакують благодійні і волонтерські організації, — Держспецзв’язку
Джерело фото: pravda.com
Следите за актуальными новостями в соцсетях SUD.UA

Державна служба спеціального зв'язку та захисту інформації України повідомила, що російські хакери здійснюють комплексні атаки проти благодійних і волонтерських організацій з різноманітною метою. Про це йдеться у пресслужбі відомства.

«Вони здійснюють розвідку, збір даних, фішингові кампанії, намагаються отримати дані про контакти, банківські рахунки, товари, які закуповують для допомоги українцям. Ми бачимо комплексну активність», – зазначив під час брифінгу 23 березня заступник голови Держспецзв'язку Віктор Жора.

«Нагадаємо, що Держспецзв'язку спільно з колективами найкращих українських компаній з кібербезпеки та провідними світовими виробниками рішень запровадила ешелонований кіберзахист для держави та бізнесу. Будь-яка компанія в Україні може звернутись до CERT-UA і отримати адресну допомогу у захисті від DDоS-атак, моніторингу безпеки, міграції в хмарні середовища, розгортанні сучасних систем захисту від кіберзагроз ваших робочих станцій і серверів тощо.

Ми сильні

Ми разом

Ми переможемо», — сказано у повідомленні.

Підписуйтесь на наш telegram-канал t.me/sudua, на Youtube Право ТВ, а також на нашу сторінку у Facebook та в Instagram, щоб бути в курсі найважливіших подій.

XX съезд судей Украины – онлайн-трансляция – день первый
Telegram канал Sud.ua
XX съезд судей Украины – онлайн-трансляция – день первый
Главное о суде
Сегодня день рождения празднуют
  • Євген Чаку
    Євген Чаку
    суддя Шостого апеляційного адміністративного суду
  • Руслан Сидорович
    Руслан Сидорович
    член Вищої кваліфікаційної комісії суддів України