У Генічеську окупанти викрали депутата міськради Олексія Коновалова

17:26, 28 марта 2022
Також є інформація щодо можливого викрадення голови Голої Пристані Олександра Бабіча, та голови Каланчака Світлани Фоміної.
У Генічеську окупанти викрали депутата міськради Олексія Коновалова
Следите за актуальными новостями в соцсетях SUD.UA

Окупанти викрали депутата «Слуги народу» Олексія Коновалова в окупованому Геніченську на Херсонщині. Про це повідомив заступник голови обласної ОДА Юрій Соболевський на своїй сторінці в Facebook.

«Сьогодні близько 10:00 години Олексій Коновалов разом із дружиною рухалися на авто у напрямку с.Генічеська Гірка - Генічеськ. На посту окупантів, що біля зруйнованого мосту, відбулася перевірка документів.

Військові росії мають при собі списки цікавих їм осіб. Олексій Коновалов був в списках, тож його було затримано та перевезено до Вищого професійного училища 17, м.Генічеськ. Зв’язку із депутатом немає. Дружина лишилися на місці, її не чіпали. 

Зазначу, що Олексій Коновалов є директором КП «Комунсервіс» у с.Щасливцеве. На ньому є відповідальність за функціонування нормальної життєдіяльності громади і розв’язання багатьох гуманітарних питань.

Також, на цей час, є інформація щодо можливого викрадення голови Голої Пристані Олександра Бабіча, та голови Каланчака Світлани Фоміної. Інформація уточнюється», — зазначив Соболевський.

Підписуйтесь на наш telegram-канал t.me/sudua та на Youtube Право ТВ, а також на нашу сторінку у Facebook та в Instagram, щоб бути в курсі найважливіших подій.

XX съезд судей Украины – онлайн-трансляция – день первый
Telegram канал Sud.ua
XX съезд судей Украины – онлайн-трансляция – день первый
Сегодня день рождения празднуют
  • Вадим Коротун
    Вадим Коротун
    суддя Верховного Суду у Касаційному цивільному суді