Обміняти посвідчення водія можна буде в Держміграційній службі

17:45, 20 мая 2022
Обміняти посвідчення водія можна буде у підрозділах ДП «Документ», що входить до сфери управління ДМС.
Обміняти посвідчення водія можна буде в Держміграційній службі
Следите за актуальными новостями в соцсетях SUD.UA

Держміграційна служба прийматиме заяви на обмін посвідчення водія, скеровуватиме їх на перевірку в сервісний центр і друк та видаватиме людям Про це повідомляє МВС.

«Зокрема, органи Державної міграційної служби прийматимуть заяви на обмін посвідчення водія, направлятимуть їх для перевірки в ТСЦ, для друку в держпідприємстві «Документ» і  видаватимуть громадянам», - зазначили в міністерстві.

Наказ «Про затвердження Порядку взаємодії сервісних центрів МВС та уповноважених суб’єктів» зареєстрували в Мін'юсті. Послуга обміну водійського посвідчення - одна з найзатребуваніших, особливо під час воєнного стану. У 2021 році нею скористалися понад 500 тис. українців, а у 2022 році - понад 150 тис.

«Таким чином, ми розширюємо перелік суб’єктів, уповноважених надавати цю адміністративну послугу. Громадянин має право обирати, де йому буде зручніше та швидше отримати державну послугу», - зауважив заступник міністра внутрішніх справ України Богдан Драп’ятий.

Підписуйтесь на наш telegram-канал t.me/sudua та на Youtube Право ТВ, а також на нашу сторінку у Facebook та в Instagram, щоб бути в курсі найважливіших подій.

XX съезд судей Украины – онлайн-трансляция – день первый
Telegram канал Sud.ua
XX съезд судей Украины – онлайн-трансляция – день первый
Сегодня день рождения празднуют
  • Євген Чаку
    Євген Чаку
    суддя Шостого апеляційного адміністративного суду
  • Руслан Сидорович
    Руслан Сидорович
    член Вищої кваліфікаційної комісії суддів України