Держслужба в органах прокуратури під час воєнного стану: що потрібно знати

18:26, 26 мая 2022
Громадянам відповіли на найпоширеніші питання.
Держслужба в органах прокуратури під час воєнного стану: що потрібно знати
Следите за актуальными новостями в соцсетях SUD.UA

Тренінговий центр прокурорів України відповів на деякі питання для громадян, які хочуть працевлаштуватись на державну службу в органах прокуратури. Корисну інформацію оприлюднили на Facebook-сторінці Центру.

«На «гарячі лінії» державних органів дедалі частіше звертаються особи, які мають бажання вступити на державну службу у період дії воєнного стану. Багато хто зазначає, що готовий розпочати роботу вже найближчим часом. Проте у кандидатів на посади виникає низка питань організаційного характеру.

Тож, взявши за основу рекомендації Національного агентства України з питань державної служби та керуючись положеннями Закону України «Про внесення змін до деяких законів України щодо функціонування державної служби та місцевого самоврядування у період дії воєнного стану» від 12 травня 2022 року № 2259-IX, пропонуємо відповіді на найбільш поширені запитання, що стосуються вступу на державну службу», — сказано у повідомленні.

Підписуйтесь на наш telegram-канал t.me/sudua та на Youtube Право ТВ, а також на нашу сторінку у Facebook та в Instagram, щоб бути в курсі найважливіших подій.

XX съезд судей Украины – онлайн-трансляция – день первый
Telegram канал Sud.ua
XX съезд судей Украины – онлайн-трансляция – день первый
Сегодня день рождения празднуют
  • Борис Продан
    Борис Продан
    суддя Хмельницького міськрайонного суду Хмельницької області
  • Дмитро Шмигельський
    Дмитро Шмигельський
    суддя Деснянського районного суду міста Києва