В Укравтодорі запроваджується комплаєнс функція в межах реалізації Плану заходів з протидії корупції

13:15, 22 июня 2022
Ключовою метою впровадження комплаєнсу є – побудова ефективної системи заходів щодо управління ризиками в основі яких – існуючі процеси та політики.
В Укравтодорі запроваджується комплаєнс функція в межах реалізації Плану заходів з протидії корупції
Джерело фото: espreso.tv
Следите за актуальными новостями в соцсетях SUD.UA

Укравтодор повідомив, що в компанії запроваджується комплаєнс функція в межах реалізації Плану заходів з протидії корупції. Про це йдеться на Facebook-сторінці компанії.

«Ключовою метою впровадження комплаєнсу є – побудова ефективної системи заходів щодо управління ризиками в  основі яких – існуючі процеси та політики.

Відповідно до Плану заходів Укравтодору, схваленого Керівним комітетом високого рівня з питань впровадження Меморандуму про взаєморозуміння між Урядом України та ЄБРР в Укравтодорі будуть впроваджені наступні кроки: 

ІТ-інструменти для управління дорожнім господарством та внутрішні комунікації;

Кодекс етики та поведінки, зокрема і щодо одержання подарунків та врегулювання конфлікту інтересів;

політик і процедур, котрі визначатимуть роль кожного працівника у процесі комплаєнсу  в усіх ключових сфер діяльності Укравтодору.

Вищезазначені заходи допоможуть зробити роботу держагентства більш ефективною, адже Укравтодор став першим державним органом, який впроваджує сучасні антикорупційні практики ЄБРР в Україні.

Нагадаємо, у грудні 2020 року було підписано угоду між Укравтодором та ЄБРР, що включає не лише будівництво і реконструкція доріг, але і впровадження чотирьох реформ для дорожньої галузі, зокрема і ключової – антикорупційної.

Відповідальним за впровадження комплаєнс функції в системі Укравтодору –  Сектор з питань запобігання та виявлення корупції. (контактний телефон: (044) 287-54-83, e-mail: [email protected])», — сказано у повідомленні.

Підписуйтесь на наш telegram-канал t.me/sudua та на Youtube Право ТВ, а також на нашу сторінку у Facebook та в Instagram, щоб бути в курсі найважливіших подій.

Закон об усилении мобилизации: военный учет и другие изменения для украинцев за границей
Telegram канал Sud.ua
Закон об усилении мобилизации: военный учет и другие изменения для украинцев за границей