Склад держслужбовців у період воєнного стану: НАДС збирає статистичні дані

13:03, 27 июня 2022
Територіальні органи державного органу мають подати звіт до державного органу вищого рівня.
Склад держслужбовців у період воєнного стану: НАДС збирає статистичні дані
Следите за актуальными новостями в соцсетях SUD.UA

Національне агентство України з питань державної служби повідомило про збір статистичних даних щодо складу державних службовців у період воєнного стану. Про це йдеться на офіційному сайті НАДС.

«До уваги служб управління персоналом! Відповідно до вимог частини другої статті 9 Закону України “Про правовий режим воєнного стану” та підпункту 2 пункту 6 Положення про НАДС, затвердженого постановою Кабінету Міністрів України від 1 жовтня 2014 року № 500, інформуємо подання інформації про державних службовців у період воєнного стану.

Інформація заповнюється станом на 01 липня 2022 (включно) та подається до 10 липня 2022 року виключно за Google-формами, що розміщені на вебпорталі.

Доступ до вебпорталу з використанням встановленого ідентифікатора (логін та пароль). Для зручності заповнення google-форм просимо користуватися excel-файлом.

Щодо порядку подання інформації

Територіальні органи державного органу подають звіт до державного органу вищого рівня. Державний орган вищого рівня, що має територіальні органи, перевіряє звіт, узагальнює їх та подає до НАДС виключно через вебпортал.

Районні, районні у містах Києві та Севастополі державні адміністрації, апарати та структурні підрозділи ОДА подають звіт до обласної державної адміністрації. Рада міністрів Автономної Республіки Крим, обласні державні адміністрації, Київська та Севастопольська міські державні адміністрації перевіряють звіти узагальнюють їх та подають до НАДС виключно через вебпортал.

 Окремо звертаємо увагу: вакантною посадою вважається наявна у штатному розписі органу посада на котру не укладений трудовий договір», — сказано у повідомленні.

Раніше ми писали про скорочення кількості держслужбовців та фонду зарплат: у НАДС анонсували зміни «ближчим часом».

Підписуйтесь на наш telegram-канал t.me/sudua та на Youtube Право ТВ, а також на нашу сторінку у Facebook та в Instagram, щоб бути в курсі найважливіших подій.

XX съезд судей Украины – онлайн-трансляция – день первый
Telegram канал Sud.ua
XX съезд судей Украины – онлайн-трансляция – день первый
Сегодня день рождения празднуют
  • Борис Продан
    Борис Продан
    суддя Хмельницького міськрайонного суду Хмельницької області
  • Дмитро Шмигельський
    Дмитро Шмигельський
    суддя Деснянського районного суду міста Києва