Винні у підготовці теракту в Англії відповідатимуть перед судом

10:16, 3 серпня 2017
Четверо англійців визнані винними в підготовці теракту.
Винні у підготовці теракту в Англії відповідатимуть перед судом
Слідкуйте за актуальними новинами у соцмережах SUD.UA

3 серпня винесуть вирок чотирьом чоловікам, жителям графства Уест-Мідлендс, яких присяжні Королівської кримінальної прокуратури визнали винними в підготовці теракту на території Англії, повідомляє Королівська кримінальна прокуратура.

В автомобілях підсудних в ході розслідування були виявлені елементи саморобної бомби і холодну зброю. Крім цього, чоловіки були зареєстровані в екстремістських угрупованнях в соціальних мережах.

Прокуратура повідомила, що Навід Алі, Хабіб Хусейн і Махібур Рахман раніше вже потрапляли в поле зору британських правоохоронних органів. У липні 2012 року Алі і Хусейн зізналися, що проходили навчання в одному з терористичних таборів в Пакистані. У Рахмана була виявлена брошура з інструкцією з виготовлення саморобної бомби, за що в 2012 році він отримав п'ять років в'язниці.

«Звинувачувальній стороні вдалося довести, що ці люди розділяли радикальні погляди, вірили в джихад і були готові діяти», — наводяться в повідомленні слова Сью Хеммінг, яка очолює спеціальний відділ Королівської кримінальної прокуратури по боротьбі зі злочинністю та тероризмом.

Нестандартний підхід до поділу майна та отримання аліментів при розлученні – прямий ефір
Telegram канал Sud.ua
Нестандартний підхід до поділу майна та отримання аліментів при розлученні – прямий ефір
Головне про суд