Родича дружини принца Чарльза знайдено мертвим у номері лондонського готелю

10:19, 25 серпня 2022
Кузена Камілли Паркер-Боулз знайдено мертвим у номері лондонського готелю Durrants, причиною смерті чоловіка, імовірно, стало самогубство.
Родича дружини принца Чарльза знайдено мертвим у номері лондонського готелю
Слідкуйте за актуальними новинами у соцмережах SUD.UA

Кузена дружини принца Чарльза Камілли знайдено мертвим у номері лондонського готелю Durrants. Про це повідомляє видання Dailymail.

Причиною смерті Чарльза Віллерса стало, ймовірно, самогубство.

Чарльз Віллерс та його дружина Емма Віллерс потрапили до заголовків газет після того, як вони почали суперечку про те, чи має бути вирішено розлучення у шотландських чи англійських судах.

Пара розлучилася у 2012 році і подала на розлучення у 2014 році, що зробило їх гострий подружній конфлікт одним із найтриваліших в історії, оскільки на момент його смерті він все ще не був вирішений.

Як повідомляє Times, минулого тижня 59-річного чоловіка знайшла мертвим економка в номері готелю Durrants у лондонському районі Мерілебон. Також стверджувалося, що його недавно визнано банкрутом.

Замість піти в клініку, містер Віллерс зареєструвався в готелі Durrants минулої середи і покінчив життя самогубством наступного дня, повідомляє видання.

Містер Віллерс, двоюрідний брат Камілли, герцогині Корнуольської, стверджував, що оскільки він і його дружина розлучаються в Шотландії, то фінансові рішення повинні прийматися в шотландському суді.

Але судді Верховного суду ухвалили на нього знакове рішення.

Потім Верховний суд ухвалив, що місіс Віллерс може продовжити розгляд своєї заяви про отримання аліментів в Англії.

У березні 2021 року суддя Мостін із відділу сімейних справ Верховного суду ухвалив, що Віллерс був у великих боргах і не можна вимагати від нього сплати аліментів. Він заявив, що містер і місіс Вільєрс були «фінансово зруйновані» через «жахливий» судовий процес, і він підозрював, що обидва також були «психологічно пригнічені».

Але місіс Вільєрс переконала лорда-суддю Мойлана, лорда-суддю Коулсона та лорда-суддю Арнольда скасувати рішення в апеляції.

Три судді вирішили, що суддя Мостін помилився, відхиливши заяву місіс Віллерс про стягнення аліментів.

Вони розглянули аргументи на слуханні в Апеляційному суді в Лондоні в січні і опублікували ухвалу в червні цього року, дійшовши «чіткого висновку», що було неправильно відхилити заяву місіс Віллерс.

Судді чули, як містер і місіс Віллерс жили в Мілтон Хаусі, георгіанській садибі поблизу Дамбартона, Західний Данбартоншир. Але будівлю забрали через несплату у 2015 році.

На останньому судовому слуханні суддя Мостін сказав, що містер і місіс Вільєрс висунули звинувачення один проти одного після того, як «любов» перетворилася на «ненависть».

Містер Віллерс був заручений із оперною співачкою Хайді Іннес, але вона розірвала їхні стосунки у лютому цього року.

Міс Іннес, яка прожила з містером Віллерсом майже п'ять років, сказала: «Це закінчилося назавжди». Я рада, що не вийшла за нього заміж. Він не той чоловік, яким я вважала його весь цей час. «Він має бути джентльменом, але на мій погляд, він не поводився дуже добре».

Подружжя було змушене залишити свій орендований котедж у Тайнінгемі у листопаді після того, як трибунал зобов'язав їх сплатити 18 000 фунтів стерлінгів заборгованості за оренду, що виникла під час пандемії Covid-19.

Після від'їзду зі Східного Лотіана вони переїхали до Будапешта в Угорщині, де вона купила невелику квартиру у 2020 році з метою здавати її в оренду.

The Times повідомляє, що Віллерс нещодавно був оголошений банкрутом і на момент смерті мешкав у друзів.

Підписуйтесь на наш telegram-канал t.me/sudua та на Twitter, а також на нашу сторінку у Facebook та в Instagram, щоб бути в курсі найважливіших подій.

XX з’їзд суддів України – онлайн-трансляція – день перший
Telegram канал Sud.ua
XX з’їзд суддів України – онлайн-трансляція – день перший
Головне про суд
Сьогодні день народження святкують
  • Руслан Жук
    Руслан Жук
    суддя Кіровоградського окружного адміністративного суду
  • Елла Катаєва
    Елла Катаєва
    суддя Одеського окружного адміністративного суду
  • Оксана Блажівська
    Оксана Блажівська
    суддя Господарського суду міста Києва