Меган Маркл не приїде на коронацію Чарльза ІІІ: ЗМІ дізналися причину

19:55, 20 квітня 2023
Коронація Чарльза III відбудеться 6 травня в лондонському Вестмінстерському абатстві.
Меган Маркл не приїде на коронацію Чарльза ІІІ: ЗМІ дізналися причину
Слідкуйте за актуальними новинами у соцмережах SUD.UA

Минулого тижня було оголошено, що принц Гаррі буде присутній на коронації короля Чарльза ІІІ, а його дружина Меган Маркл залишиться в Каліфорнії, що деякі сприйняли як образу королівської родини. Про це повідомляє Express.

Дата коронації також припадає на четвертий день народження їхнього сина принца Арчі, що могло стати причиною її відсутності. Проте експерт зі зв'язків із громадськістю Марк Борковський вважає, що відсутність Меган пов'язана зі шкодою репутації пари, завданої мемуарами Гаррі.

"Зовсім недавно вона була помічена з опущеною головою. Я підозрюю, що це через галас, який супроводжував вихід книги Запасний, це викликало дебати та величезний резонанс", - сказав він.

Борковський також сказав, що герцогиня Сассекська вважає, що участь у церемонії нічого не дасть, і хоче пройти повз, щоб зосередитися на своєму бренді.

"Вона нічого не виграє від зриву великого дня для короля. Їй потрібно відступити. У PR-грі стратегія полягатиме в тому, щоб пропустити коронацію", - підсумував експерт зі зв'язків із громадськістю.

Раніше у Британії розкрили нові деталі церемонії коронації Чарльза ІІІ. 

Підписуйтесь на наш telegram-канал t.me/sudua та на Twitter, а також на нашу сторінку у Facebook та в Instagram, щоб бути в курсі найважливіших подій.

XX з’їзд суддів України – онлайн-трансляція – день перший
Telegram канал Sud.ua
XX з’їзд суддів України – онлайн-трансляція – день перший
Сьогодні день народження святкують
  • Вадим Коротун
    Вадим Коротун
    суддя Верховного Суду у Касаційному цивільному суді