Французького футболіста Мбаппе звинуватили у домаганні – справу розслідує прокуратура Швеції

15:50, 15 жовтня 2024
25-річного француза звинувачують у зґвалтуванні та сексуальних домаганнях.
Французького футболіста Мбаппе звинуватили у домаганні – справу розслідує прокуратура Швеції
Джерело фото: AP Photos
Слідкуйте за актуальними новинами у соцмережах SUD.UA

Французький футболіст Кіліан Мбаппе перебуває під слідством у зв'язку з «обґрунтованою підозрою» у сексуальному насильстві. Прокуратура вже розпочала розслідування, про що повідомляє видання Expressen.

Минулого тижня 25-річний нападник «Реала» здійснив несподіваний візит до Стокгольма, де його бачили на вечірці в центрі міста в четвер і до ранку п'ятниці. Він повечеряв у ресторані Chez Jolie в престижному районі Естермальм, а потім відвідав нічний клуб V.

Згідно з поліцейським звітом, ймовірне сексуальне насильство сталося 10 жовтня, а заява про злочин була подана в поліцію через два дні. Речник поліції Даніель Вікдаль повідомив, що справою займається прокурор.

Шведська газета Aftonbladet, яка першою повідомила про звинувачення, вказує на те, що сексуальне насильство, ймовірно, сталося в готелі, де зупинявся Мбаппе. Зазначається, що у понеділок в готелі Bank Hotel, де він проживав, працювали слідчі поліції та судмедексперти.

У своїх коментарях на X (раніше Twitter) Мбаппе відкинув звинувачення, назвавши їх «фейковими новинами». Він також висловив здивування щодо моменту, коли були висунуті ці звинувачення, оскільки у вівторок йому потрібно з'явитися в суді на слуханнях щодо 55 мільйонів євро невиплачених бонусів і зарплати, які він вимагає від колишнього клубу «Парі Сен-Жермен».

Підписуйтесь на наш Telegram-канал t.me/sudua та на Google Новини SUD.UA, а також на наш VIBER, сторінку у Facebook та в Instagram, щоб бути в курсі найважливіших подій.

XX з’їзд суддів України – онлайн-трансляція – день перший
Telegram канал Sud.ua
XX з’їзд суддів України – онлайн-трансляція – день перший
Головне про суд
Сьогодні день народження святкують
  • Віктор Остапук
    Віктор Остапук
    член Ради суддів України, суддя Верховного Суду у Касаційному кримінальному суді
  • Олеся Артоуз
    Олеся Артоуз
    суддя Запорізького окружного адміністративного суду