Раді рекомендують прийняти закон щодо впровадження кліматичної політики за нормами ЄС

18:03, 1 жовтня 2024
Парламенту рекомендували прийняти в цілому законопроект про основні засади державної кліматичної політики.
Раді рекомендують прийняти закон щодо впровадження кліматичної політики за нормами ЄС
Слідкуйте за актуальними новинами у соцмережах SUD.UA

Комітет з питань екологічної політики та природокористування повторно розглянув законопроект 11310 про основні засади державної кліматичної політики.

Відповідно до частини п'ятої статті 44 Закону України "Про комітети Верховної Ради України" та частини шостої статті 118 Регламенту Верховної Ради України Комітет повторно розглянув проект Закону України про основні засади державної кліматичної політики, підготовлений до другого читання у зв’язку з надходженням до Комітету зауважень Головного юридичного управління Апарату Верховної Ради України.

За результатами обговорення зауважень Комітет з питань екологічної політики та природокористування, ухвалив висновок та прийняв рішення підтримати частково зауваження Головного юридичного управління Апарату Верховної Ради України, а також підтримати пропозицію народного депутата України Бондаренка О.В. щодо викладу в остаточній редакції тексту проекту Закону України ряду визначень та уточнень його положень.

Комітет рекомендував Верховній Раді України за результатами розгляду в другому читанні проект Закону України про основні засади державної кліматичної політики 11310 в остаточній редакції прийняти у другому читанні та в цілому як Закон.

Підписуйтесь на наш Telegram-канал t.me/sudua та на Google Новини SUD.UA, а також на наш VIBER, сторінку у Facebook та в Instagram, щоб бути в курсі найважливіших подій.

XX з’їзд суддів України – онлайн-трансляція – день перший
Telegram канал Sud.ua
XX з’їзд суддів України – онлайн-трансляція – день перший
Головне про суд
Сьогодні день народження святкують
  • Вадим Коротун
    Вадим Коротун
    суддя Верховного Суду у Касаційному цивільному суді