Трейлер нового фільму «Русалонька» від Disney з темношкірою актрисою розкритикували користувачі: відео

09:21, 18 вересня 2022
Деякі користувачі в мережі незадоволені невідповідністю з оригіналом і тим, що Аріель вибрали темношкіру дівчину.
Трейлер нового фільму «Русалонька» від Disney з темношкірою актрисою розкритикували користувачі: відео
Слідкуйте за актуальними новинами у соцмережах SUD.UA

На офіційному YouTube-каналі Disney 10 вересня з'явився тизер майбутнього ремейку «Русалоньки» з темношкірою актрисою у головній ролі. Станом на 18 вересня відеоролик набрав понад 20 мільйонів переглядів. Однак глядачі в мережі не оцінили перші кадри майбутньої кіноадаптації та розкритикували хвилинний трейлер. Не всі користувачі оцінили героїню казки Аріель у виконанні темношкірої актриси та співачки Холлі Бейлі.

У кадрі Холлі Бейлі, в ролі принцеси-русалки Аріель, сидить нібито під водою і співає пісню з оригінального мультфільму Disney 1989 року, перш ніж підпливатиме до яскравого світла над поверхнею води. При цьому тизер починається з показу чудової підводної дикої природи.

Деякі користувачі в мережі незадоволені невідповідністю з оригіналом і тим, що Аріель вибрали темношкіру дівчину.

«Раніше була красуня з прекрасним шовковистим рудим волоссям, а тепер темношкіра з червоними дредами», — написав один із коментаторів.

«Погляньте, що вони зробили з нашим дитинством. Русалонька добре співає, але явно перезагоряла на великому камені», - підтримав інший.

Не всі відгуки витримані у такому відверто расистському дусі, проте більшість глядачів не оцінили нове бачення класичної історії, створеної за мотивами казки Ганса Християна Андерсена. Вони хотіли б бачити героїню саме такою, якою її зобразили в оригінальному мультфільмі Disney 1989 року: блідошкірою, світлоокою і з рудими кучерями.

Сюжет «Русалоньки» розповідає про наймолодшу дочку короля Трітона, русалку Аріель, яка закохується в людину – у принца Еріка. Незважаючи на заборону спілкування з людьми, вона укладає угоду зі злою морською чаклункою Урсулою, яка дарує їй ноги та шанс пожити на суші, але ставить під загрозу життя Аріель та корону Тритона.

Як відомо, фільм був знятий студією Disney, і його вихід до кінотеатрів заплановано на травень 2023 року.

Режисер фільму – Роб Маршалл. Головну роль у новій «Русалоньці» зіграла темношкіра актриса Холлі Бейлі, і фільм має стати сучасною варіацією класичного однойменного мультфільму Disney 1989 року. (6+)

Підписуйтесь на наш telegram-канал t.me/sudua та на Twitter, а також на нашу сторінку у Facebook та в Instagram, щоб бути в курсі найважливіших подій.

XX з’їзд суддів України – онлайн-трансляція – день перший
Telegram канал Sud.ua
XX з’їзд суддів України – онлайн-трансляція – день перший
Головне про суд
Сьогодні день народження святкують
  • Ірина Желтобрюх
    Ірина Желтобрюх
    суддя Верховного Суду у Касаційному адміністративному суді
  • Олександр Банчук
    Олександр Банчук
    заступник Міністра юстиції України
  • Олена Кожух
    Олена Кожух
    застуниця голови Закарпатського апеляційного суду
  • Юрій Мазур
    Юрій Мазур
    суддя Голосіївського районного суду міста Києва
  • Вікторія Світлицька
    Вікторія Світлицька
    суддя Жовтневого районного суду м. Запоріжжя