У Київському метро презентували унікальний проект ArtArmor, фото

20:10, 14 жовтня 2022
На станції метро Майдан Незалежності в Києві презентували проект «АртБроня».
У Київському метро презентували унікальний проект ArtArmor, фото
Фото: mkip.gov.ua
Слідкуйте за актуальними новинами у соцмережах SUD.UA

У п’ятницю, 14 жовтня, на станції метро Майдан Незалежності в Києві презентували унікальний проект ArtArmor, передає Міністерство культури та інформаційної політики України.

Учасники проекту відшукали справжні бронеплити, що вже успішно виконали свою місію в бою – зупинили ворожі кулі й осколки. І тепер найкращі й найвідоміші митці країни роблять із цих плит унікальні артоб’єкти з винятковою історією.

 «Символічно, що цей проєкт презентовано в День захисників і захисниць України. Саме вони сьогодні дають нам можливість жити і творити. «АртБроня» – це унікальне поєднання артефактів, що врятували життя нашим захисникам та мистецтва, яке переосмислює та дає їм новий зміст. Військовий та культурний фронт сьогодні воюють пліч-о-пліч, мистецтво живе та захищає нашу ідентичність. Вітаю всіх з сьогоднішніми святами, дякую нашим захисникам за те, що ми сьогодні маємо можливість бути тут», – зазначив міністр культури та інформаційної політики України Олександр Ткаченко.

Артоб’єкти з броні нагадуватимуть світу, що відбувається в Україні та як українці потребують інструментів у цій боротьбі. А ще за їх допомогою проєкт буде збирати на забезпечення новими плитами захисників України.

Фото: mkip.gov.ua

Підписуйтесь на наш telegram-канал t.me/sudua та на Twitter, а також на нашу сторінку у Facebook та в Instagram, щоб бути в курсі найважливіших подій.

XX з’їзд суддів України – онлайн-трансляція – день перший
Telegram канал Sud.ua
XX з’їзд суддів України – онлайн-трансляція – день перший
Головне про суд
Сьогодні день народження святкують
  • Ігор Фріс
    Ігор Фріс
    член Комітету Верховної Ради України з питань правової політики
  • Ян Бескровний
    Ян Бескровний
    суддя Київського районного суду м. Одеси
  • Любов Токмілова
    Любов Токмілова
    суддя Одеського окружного адміністративного суду
  • Наталія Савицька
    Наталія Савицька
    суддя Сумського окружного адміністративного суду