Кабмін продовжив строк дії відстрочок від мобілізації для військовозобов’язаних

15:07, 10 листопада 2022
Згідно з рішенням уряду строки дії відстрочок від призову на військову службу під час мобілізації, наданих військовозобов’язаним відповідними рішеннями Міністерства економіки, які не закінчилися в день набрання чинності цією постановою автоматично продовжуються на один місяць.
Кабмін продовжив строк дії відстрочок від мобілізації для військовозобов’язаних
Фото: rv.gov.ua
Слідкуйте за актуальними новинами у соцмережах SUD.UA

Кабінет Міністрів продовжив на один місяць строк дії відстрочок від призову за мобілізацією для заброньованих військовозобов’язаних. Відповідне рішення закріплене постановою уряду №1259 від 4 листопада.

“Установити, що строки дії відстрочок від призову на військову службу під час мобілізації, наданих військовозобов’язаним відповідними рішеннями Міністерства економіки, які не закінчилися в день набрання чинності цією постановою, автоматично продовжуються на один місяць”, - зазначається у документі.

Згідно з постановою уряду №194 від 3 березня 2022 за рішенням Міністерства економіки може надаватися відстрочка від призову за мобілізацією військовозобов’язаним, які заброньовані за органами державної влади, іншими державними органами, а також підприємствами, установами, організаціями, які задовольняють потреби Збройних Сил, інших військових формувань, населення.

Як повідомляла “Судово-юридична газета”, в Міноборони розповіли, від чого буде залежати нова хвиля мобілізації в Україні.

Автор: Ярослав Конощук

Підписуйтесь на наш telegram-канал t.me/sudua та на Twitter, а також на нашу сторінку у Facebook та в Instagram, щоб бути в курсі найважливіших подій.

Нестандартний підхід до поділу майна та отримання аліментів при розлученні – прямий ефір
Telegram канал Sud.ua
Нестандартний підхід до поділу майна та отримання аліментів при розлученні – прямий ефір
Головне про суд