У Мінфіні не знають, скільки людей будуть працювати у новому міністерстві Кубракова і якого фінансування воно потребуватиме

07:10, 7 грудня 2022
До Міністерства фінансів наразі не надійшли пропозиції стосовно штатної чисельності Міністерства інфраструктури та регіонального розвитку, а також запит стосовно фінансування відомства
У Мінфіні не знають, скільки людей будуть працювати у новому міністерстві Кубракова і якого фінансування воно потребуватиме
Слідкуйте за актуальними новинами у соцмережах SUD.UA

Міністерство фінансів наразі не отримало пропозицій стосовно фінансування та чисельності новоствореного міністерства інфраструктури та регіонального розвитку. Про це йдеться у відповіді відомства на запит “Судово-юридичної газети”.

У відомстві нагадали, що постановою уряду від 2 грудня № 1343 «Деякі питання оптимізації системи центральних органів виконавчої влади» перейменовано Міністерство інфраструктури України на Міністерство розвитку громад, територій та інфраструктури України. Крім цього новопризначеному віце-прем’єру - міністру інфраструктури та регіонального розвитку Олександру Кубраков, згідно з рішенням уряду, доручено забезпечити підготовку і внесення на розгляд Уряду проект Положення про Міністерство розвитку громад, територій та інфраструктури та пропозиції щодо внесення до актів законодавства змін, що випливають з цієї постанови.

“Це передбачає надання пропозицій щодо встановлення чисельності працівників Міністерства, яка має бути визначена з огляду на покладені на нього функції та повноваження, й обсягу видатків бюджету на забезпечення діяльності Міністерства. Станом на 06.12.2022 такі пропозиції до Мінфіну не надходили”, - зазначається у відповіді фінансового відомства.

Як повідомляла “Судово-юридична газета”, Верховна Рада призначила Олександра Кубракова віце-прем’єром-міністром інфраструктури та регіонального розвитку 1 грудня. В цей же день голова Верховної Ради Руслан Стефанчук підписав постанову. Тобто міністра було призначено ще до рішення уряду про створення нового міністерства.

Автор Ярослав Конощук

Підписуйтесь на наш telegram-канал t.me/sudua та на Twitter, а також на нашу сторінку у Facebook та в Instagram, щоб бути в курсі найважливіших подій.

 

 

XX з’їзд суддів України – онлайн-трансляція – день перший
Telegram канал Sud.ua
XX з’їзд суддів України – онлайн-трансляція – день перший
Головне про суд
Сьогодні день народження святкують
  • Вікторія Кицюк
    Вікторія Кицюк
    суддя Солом'янського районного суду міста Києва
  • Олег Дзюба
    Олег Дзюба
    суддя Господарського суду Харківської області