Кабмін вніс зміни до порядку евакуації авто

14:33, 14 серпня 2023
Уряд розширив перелік підстав для тимчасового затримання транспортного засобу Національною поліцією та інспекторами з паркування.
Кабмін вніс зміни до порядку евакуації авто
Джерело фото: kyivcity.gov.ua
Слідкуйте за актуальними новинами у соцмережах SUD.UA

Кабмін на своєму засіданні 11 серпня вніс зміни до порядку евакуації автомобілів. А саме, зміни до порядків, затверджених постановами КМУ від 17 грудня 2008 р. № 1102 (Порядок тимчасового затримання працівниками уповноважених підрозділів Національної поліції транспортних засобів та їх зберігання) і від 14 листопада 2018 р. № 990 (Порядок тимчасового затримання інспекторами з паркування транспортних засобів та їх зберігання).

Втім, текст постанови станом на середину дня 14 серпня не опубліковано.

Як зазначили у МВС, «відповідний документ розширює перелік підстав для тимчасового затримання транспортного засобу працівниками уповноважених підрозділів Національної поліції та інспекторами з паркування транспортних засобів».

Окрім того, скасовується вимога щодо присутності двох понятих під час складання акту огляду та тимчасового затримання транспортного засобу у разі фіксації обставин тимчасового затримання транспортного засобу в режимі фотозйомки (відеозапису).

Більше деталей у МВС вирішили не повідомляти.

Автор: Наталя Мамченко

Підписуйтесь на наш telegram-канал t.me/sudua та на Twitter, а також на нашу сторінку у Facebook та в Instagram, щоб бути в курсі найважливіших подій.

Відповідальності за порушення правил військового обліку не уникнути – ефір на Право ТВ
Telegram канал Sud.ua
Відповідальності за порушення правил військового обліку не уникнути – ефір на Право ТВ
Головне про суд
Сьогодні день народження святкують
  • Олександр Прилипчук
    Олександр Прилипчук
    суддя Сумського окружного адміністративного суду