Керівник Департаменту антикорупційної політики НАЗК Дмитро Калмиков оголосив про звільнення після оголошення переможця на голову НАЗК

10:22, 26 лютого 2024
Після оголошення Конкурсною комісією з відбору НАЗК переможцем Віктора Павлущика інший кандидат – Дмитро Калмиков, який є керівником Департаменту антикорупційної політики НАЗК, оголосив про звільнення за власним бажанням.
Керівник Департаменту антикорупційної політики НАЗК Дмитро Калмиков оголосив про звільнення після оголошення переможця на голову НАЗК
Слідкуйте за актуальними новинами у соцмережах SUD.UA

Як відомо, 25 лютого Конкурсна комісія з відбору голови Національного агентства з питань запобігання корупції оголосила переможця. Так, Комісія обрала в якості голови детектива НАБУ Віктора Павлущика.

Як раніше писала «Судово-юридична газета», у 2015 році він пройшов конкурсний відбір першого набору детективів до НАБУ. На даний час займає посаду старшого детектива-керівника відділу детективів. До цього, у 2008-2015 роках проходив військову службу в органах СБУ на оперативних посадах та посадах керівного складу. Детально із деклараціями, біографією та деталями співбесіди з Віктором Павлущиком можна ознайомитися у матеріалах «Судово-юридичної газети».

Після оголошення результатів інший кандидат на посаду голови НАЗК – Дмитро Калмиков – відразу оголосив про звільнення за власним бажанням.

«Щиро вітаю Віктора Павлущика із перемогою у конкурсі на посаду Голови Національного агенства з питань запобігання корупції!

Разом із тим, прошу підписати мою Заяву на звільнення за власним бажанням у перший день Вашого призначення, яка вже буде чекати Вас на столі.

Щиро дякую моїй неймовірній команді за 4 найкращі роки у моєму професійному житті!

Я всіх Вас разом і кожного окремо обожнюю!

Ви неймовірні!

Прощавайте, мої найнайкращі!» - написав Дмитро Калмиков.

Нагадаємо, Дмитро Калмиков працював у НАЗК з 9 лютого 2020 року, тобто, з початку каденції вже екс-голови НАЗК Олександра Новікова, і дотепер – керівником Департаменту антикорупційної політики.

До цього, у період з 1 вересня 2014 року по 8 лютого 2020 року він був експертом з питань кримінальної юстиції та протидії корупції у Громадській організації «Центр політико-правових реформ».

Під час співбесіди на главу НАЗК він пояснив, чи має нерухомість на тимчасово окупованій території, і за що його брата притягнули до відповідальності.

Автор: Наталя Мамченко

Підписуйтесь на наш Telegram-канал t.me/sudua та на Google Новини SUD.UA, а також на нашу сторінку у Facebook та в Instagram, щоб бути в курсі найважливіших подій.

Відповідальності за порушення правил військового обліку не уникнути – ефір на Право ТВ
Telegram канал Sud.ua
Відповідальності за порушення правил військового обліку не уникнути – ефір на Право ТВ
Головне про суд
Сьогодні день народження святкують
  • Олександр Прилипчук
    Олександр Прилипчук
    суддя Сумського окружного адміністративного суду