Кабмін виділив 3,2 млрд Держспецзв’язку на придбання обладнання оборонного призначення

18:19, 12 липня 2024
Виділено на безповоротній основі за рахунок коштів резервного фонду державного бюджету з метою зміцнення обороноздатності держави Адміністрації Держспецзв’язку 3,2 млрд грн на придбання обладнання оборонного призначення.
Кабмін виділив 3,2 млрд Держспецзв’язку на придбання обладнання оборонного призначення
Слідкуйте за актуальними новинами у соцмережах SUD.UA

На засіданні Кабміну 12 липня здійснено перерозподіл видатків в межах загального обсягу бюджетних призначень, передбачених Міністерству фінансів (загальнодержавні видатки та кредитування) на 2024 рік у загальному фонді державного бюджету.

Відповідний перерозподіл здійснено шляхом зменшення обсягу видатків споживання за програмою «Обслуговування державного боргу» на 3,2 млрд грн та збільшення обсягу видатків за програмою «Резервний фонд» на 3,2 млрд.

За рахунок цього виділено на безповоротній основі за рахунок коштів резервного фонду державного бюджету з метою зміцнення обороноздатності держави Адміністрації Державної служби спеціального звʼязку та захисту інформації 3,2 млрд грн на придбання обладнання оборонного призначення з подальшою передачею його в установленому порядку до сфери управління органів, що здійснюють керівництво військовими формуваннями.

Автор: Наталя Мамченко 

Підписуйтесь на наш Telegram-канал t.me/sudua та на Google Новини SUD.UA, а також на наш VIBER, сторінку у Facebook та в Instagram, щоб бути в курсі найважливіших подій.

Відповідальності за порушення правил військового обліку не уникнути – ефір на Право ТВ
Telegram канал Sud.ua
Відповідальності за порушення правил військового обліку не уникнути – ефір на Право ТВ
Головне про суд
Сьогодні день народження святкують
  • Павло Гречківський
    Павло Гречківський
    колишній член Вищої ради правосуддя
  • Уляна Братичак
    Уляна Братичак
    суддя Львівського окружного адміністративного суду
  • Юрій Скалозуб
    Юрій Скалозуб
    голова Чернігівського окружного адміністративного суду