ВАКС обрав запобіжний захід народному депутату III-VIII скликань

13:41, 5 серпня 2022
Слідчий суддя ВАКС застосував до нардепа ІІІ-VIII скликань запобіжний захід у вигляді застави у сумі 4 962 000 грн.
ВАКС обрав запобіжний захід народному депутату III-VIII скликань
Фото із відкритих джерел
Слідкуйте за актуальними новинами у соцмережах SUD.UA

У четвер, 4 серпня, слідчий суддя Вищого антикорупційного суду застосував до народного депутата України ІІІ-VIII скликань запобіжний захід у вигляді застави у сумі 4 962 000 грн.

Про це повідомляє ВАКС.

«Підозрюваний зобов’язаний не пізніше п’яти днів з дня обрання запобіжного заходу внести кошти на відповідний рахунок ВАКС або забезпечити їх внесення заставодавцем та надати документ, що це підтверджує, детективу, прокурору та слідчому судді», - кажуть у суді.

За умови внесення застави на вказану особу покладаються процесуальні обов’язки:

- прибувати до детективів Національного антикорупційного бюро України, прокурорів Спеціалізованої антикорупційної прокуратури Офісу Генерального прокурора у цьому кримінальному провадженні, слідчого судді, суду за першою вимогою;

- повідомляти детектива Національного антикорупційного бюро України, прокурора Спеціалізованої антикорупційної прокуратури Офісу Генерального прокурора у цьому кримінальному провадженні про зміну місця свого проживання;

- утримуватись від спілкування із визначеними в ухвалі слідчого судді особами щодо обставин цього кримінального провадження;

- здати на зберігання до Державної міграційної служби України всі свої паспорти для виїзду за кордон та всі інші документи, що дають право на виїзд з України.

Строк дії обов’язків – до 28 вересня 2022 року.

Народному депутату України ІІІ-VIII скликань повідомлено про підозру у вчиненні кримінальних правопорушень, передбачених ч. 4 ст. 368, ч. 2 ст. 209 КК України.

Повний текст ухвали буде складено та проголошено 9 серпня 2022 року о 16:30.

Підписуйтесь на наш telegram-канал t.me/sudua та на Youtube Право ТВ, а також на нашу сторінку у Facebook та в Instagram, щоб бути в курсі найважливіших подій.

 

Закон про посилення мобілізації: військовий облік та інші зміни для українців за кордоном
Telegram канал Sud.ua
Закон про посилення мобілізації: військовий облік та інші зміни для українців за кордоном
Головне про суд
Сьогодні день народження святкують
  • Павло Григорович
    Павло Григорович
    суддя Окружного адміністративного суду міста Києва