Оновлено карту нормативів навантаження на суди та суддів, ДОКУМЕНТ

17:10, 30 жовтня 2023
Стали відомі нормативи навантаження на суди та суддів з урахуванням кількості справ, які розглядалися за 9 місяців 2023 року.
Оновлено карту нормативів навантаження на суди та суддів, ДОКУМЕНТ
Джерело фото: rsu.gov.ua
Слідкуйте за актуальними новинами у соцмережах SUD.UA

На сайті Ради суддів України опублікували оновлену інтерактивну карту з орієнтовними розрахунками нормативів навантаження на суди та суддів з урахуванням кількості справ, які розглядалися судами за 9 місяців 2023 року.

Про це повідомили у РСУ.

Як зазначається, дана карта розроблена і використовується з метою обліку статистичних даних та доопрацювання Методики визначення граничної чисельності суддів у судах на основі кількості справ, які надходять на розгляд до суду.

«Попереднє опрацювання отриманої інформації показало, що суди, навіть у час війни, працюють з нерівномірним навантаженням», - сказано у повідомленні.

Також у Раді суддів України зазначають, що навіть побіжний аналіз кількості справ, які надходять в суди і розглядаються суддями, засвідчує зростання попиту громадян на правосуддя.

Джерело фото: rsu.gov.ua

Підписуйтесь на наш telegram-канал t.me/sudua та на Twitter, а також на нашу сторінку у Facebook та в Instagram, щоб бути в курсі найважливіших подій.

XX з’їзд суддів України – онлайн-трансляція – день перший
Telegram канал Sud.ua
XX з’їзд суддів України – онлайн-трансляція – день перший
Сьогодні день народження святкують
  • Володимир Бондарчук
    Володимир Бондарчук
    суддя Хмельницького міськрайонного суду Хмельницької області
  • Ілля Марущак
    Ілля Марущак
    суддя Господарського суду Чернівецької області