Рада суддів оновила інтерактивну карту з нормативами навантаження на суди та суддів

08:18, 26 квітня 2024
Окрім нормативної чисельності відображена інформація і щодо кількості судових справ, що надійшли до суду, інформація про штатну та фактичну чисельність суддів.
Рада суддів оновила інтерактивну карту з нормативами навантаження на суди та суддів
Слідкуйте за актуальними новинами у соцмережах SUD.UA

Рада суддів України повідомила, що оновила інтерактивну карту судів України з розрахунками нормативів навантаження на суди та суддів з урахуванням кількості справ, які розглядаються судами впродовж І кварталу 2024 року.

Дана карта розроблена і використовується з метою обліку статистичних даних та доопрацювання Методики визначення граничної чисельності суддів у судах на основі кількості справ, які надходять на розгляд до суду.

Окрім нормативної чисельності у ній відображена інформація щодо кількості судових справ, що надійшли до суду, інформація про штатну та фактичну чисельність суддів.

Попереднє опрацювання отриманої інформації показало, що суди працюють з нерівномірним навантаженням та дозволило визначити суди, які мають найбільшу кількість справ та відповідно найбільше навантаження на суддів.

Нормативи навантаження, що відображені на карті й в таблицях за І квартал 2024 року, подано без врахування даних 148 місцевих загальних судів, підсудність справ яких змінена.

З оновленою інтерактивною картою судів України з розрахунками нормативів навантаження на суди та суддів з урахуванням кількості справ, які розглядаються судами впродовж І кварталу 2024 року, можна ознайомитися за посиланням.

Підписуйтесь на наш Telegram-канал t.me/sudua та на Google Новини SUD.UA, а також на наш VIBER, сторінку у Facebook та в Instagram, щоб бути в курсі найважливіших подій.

Нестандартний підхід до поділу майна та отримання аліментів при розлученні – прямий ефір
Telegram канал Sud.ua
Нестандартний підхід до поділу майна та отримання аліментів при розлученні – прямий ефір
Головне про суд
Сьогодні день народження святкують
  • Олена Смірнова
    Олена Смірнова
    суддя Господарського суду Харківської області
  • Олеся Алтухова
    Олеся Алтухова
    суддя Лубенського міськрайонного суду Полтавської області