Депутата Вілкула запідозрили в несплаті багатомільйонної суми податків

11:00, 6 липня 2017
У 2015 році співголова парламентської фракції «Опозиційний блок» Олександр Вілкул не сплатив до Держбюджету податків та зборів на 19,6 млн грн.
Депутата Вілкула запідозрили в несплаті багатомільйонної суми податків
Слідкуйте за актуальними новинами у соцмережах SUD.UA

Про це на своїй сторінці в Facebook повідомила в. о. начальника Головного управління Державної фіскальної служби (ДФС) в Дніпропетровській області Оксана Томчук.

На своїй сторінці в соцмережі вчора, 5 липня, Оксана Томчук написала, що ГУ ДФС в Дніпропетровській області проведена документальна позапланова виїзна перевірка фізичної особи Олександра Вілкула з питань достовірності, повноти нарахування та сплати в бюджет податку на доходи фізичних осіб і військового збору.

«Перевіркою даних, відображених в електронній декларації за 2015 рік, встановлено перевищення стану над загальною сумою отриманих особою доходів на суму 72,9 млн грн, що призвело до несплати до бюджету податків і зборів на суму 19,6 млн грн», — пише вона .

«Враховуючи те, що вказана фізична особа має статус народного депутата України, матеріали перевірки направлені до Генеральної прокуратури України для вирішення питання про порушення кримінальної провадження за фактами ймовірного незаконного збагачення особи та ухилення нею від сплати податків в особливо крупних розмірах», — повідомляє в. о. начальника Головного управління ДФС в Дніпропетровській області.

XX з’їзд суддів України – онлайн-трансляція – день перший
Telegram канал Sud.ua
XX з’їзд суддів України – онлайн-трансляція – день перший
Головне про суд
Сьогодні день народження святкують
  • Петро Ковзель
    Петро Ковзель
    суддя Окружного адміністративного суду міста Києва