Затримано екс-чиновника у справі 2 травня в Одесі

16:52, 26 липня 2017
Затримано екс-чиновника ДСНС Одеської області, який з 2016 року ухилявся від слідства і перебував у розшуку.
Затримано екс-чиновника у справі 2 травня в Одесі
Слідкуйте за актуальними новинами у соцмережах SUD.UA

Представниками правоохоронних органів Одеси був затриманий колишній перший заступник ГУ ДСНС України в Одеській області Руслан Великий, який під час виконання своїх службових обов'язків не вжив усіх необхідних заходів і не направив наявні кошти і сили на гасіння пожежі в будинку профспілки під час трагічних подій 2 травня 2014 року. Про це повідомив перший заступник керівника Нацполіціі України В'ячеслав Аброськін в Facebook.

Як повідомляє В'ячеслав Аброськін, затриманий з 2016 року ухилявся від слідства і перебував у розшуку. Судом йому обрано запобіжний захід — тримання під вартою.

«Його начальник Володимир Боделан ховається від правоохоронних органів України у тимчасово окупованій АР Крим, де обіймає посаду «керівника МНС»», — зазначив В'ячеслав Аброськін.

Перший заступник керівника Нацполіціі нагадав, що в 2017 році оперативниками поліції затримано чотирьох осіб, які підозрюються в скоєнні злочинів 2 травня 2014 року в Одесі.

Нагадаємо, в Одесі 2 травня 2014 року, в результаті зіткнень і пожежі в Будинку профспілок, загинули 48 осіб. Слідство встановило, що масові заворушення в Одесі були організовані і спеціально сплановані.

Раніше ми писали, що Іллічівський міський суд (м. Чорноморськ Одеської області) задовольнив клопотання прокуратури про продовження строку тримання під вартою п'ятьом обвинуваченим, в т. ч. двом громадянам Росії, у справі про події 2 травня 2014 року (у частині подій на Грецькій площі) ще на 30 діб.

Відповідальності за порушення правил військового обліку не уникнути – ефір на Право ТВ
Telegram канал Sud.ua
Відповідальності за порушення правил військового обліку не уникнути – ефір на Право ТВ
Сьогодні день народження святкують
  • Роман Бабій
    Роман Бабій
    член Комітету Верховної Ради України з питань правової політики
  • Роман Сацький
    Роман Сацький
    суддя Запорізького окружного адміністративного суду
  • Олександр Кармазін
    Олександр Кармазін
    суддя Окружного адміністративного суду міста Києва
  • Назарій Дулебко
    Назарій Дулебко
    голова Сихівського районного суду м. Львова