У Києві на гарячому затримали банду грабіжників з арсеналом зброї (фото)

13:45, 31 серпня 2017
У столиці співробітниками правоохоронних органів затримано зловмисників, які регулярно нападали на підприємців і відбирали великі суми грошей.
У Києві на гарячому затримали банду грабіжників з арсеналом зброї (фото)
Слідкуйте за актуальними новинами у соцмережах SUD.UA

У Києві 30 серпня 2017 після оголошення плану «Перехоплення» співробітники правоохоронних органів затримали чотирьох зловмисників, які підозрюються в скоєнні серії розбійних нападів на підприємців, повідомляє прес-служба прокуратури міста Києва.

Грабіжники, рухаючись на Брест-Литовському шосе на автомобілі «БМВ», заблокували машину потерпілого, поранили його пострілами в плече і відібрали сумку з 6,5 млн гривень.

Всі четверо чоловіків є громадянами Грузії. Зловмисники тимчасово проживали в столиці і тривалий час заробляли розбійними нападами із застосуванням вогнепальної зброї на підприємців.

Співробітники правоохоронних органів провели обшуки, в результаті яких вилучили у затриманих пістолети, автомат Калашникова і велику кількість патронів. Також були знайдені комплекти номерних знаків для автомобілів, мобільні телефони, радіостанції, навігатори, балаклави, рукавички, перуки, близько 40 наборів ключів, відмички, інші інструменти, які використовувалися для вчинення злочинів, а також грошові кошти.

За погодженням з прокуратурою міста Києва на даний момент всім затриманим повідомлено про підозру за ч. 4 ст. 187 КК України (Розбій, спрямований на заволодіння майном в особливо великих розмірах, вчинений групою осіб).

Слідство перевіряє причетність затриманих громадян Грузії до інших злочинних епізодів. Також готується клопотання про обрання їм запобіжного заходу у вигляді тримання під вартою.

«Судово-юридична газета» повідомляла, що столичного грабіжника банків засудили до 9 років в'язниці. Злочинець погрожував застосуванням зброї, вимагав у працівників фінансових установ зібрати всі гроші і покласти в пакет.

Також повідомлялося, що в Києві пограбували обмінник за допомогою газового балончика.

Нестандартний підхід до поділу майна та отримання аліментів при розлученні – прямий ефір
Telegram канал Sud.ua
Нестандартний підхід до поділу майна та отримання аліментів при розлученні – прямий ефір
Сьогодні день народження святкують
  • Оксана Фанда
    Оксана Фанда
    суддя Господарського суду Івано-Франківської області
  • Сергій Ківалов
    Сергій Ківалов
    народний депутат України III-VIII скликань
  • Людмила Юхтенко
    Людмила Юхтенко
    суддя Одеського окружного адміністративного суду