Операція «Зброя»: Нацполіція повідомила перші результати (фото)

12:16, 12 вересня 2017
Оприлюднено перші результати всеукраїнської операції по вилученню у населення нелегальної зброї.
Операція «Зброя»: Нацполіція повідомила перші результати (фото)
Слідкуйте за актуальними новинами у соцмережах SUD.UA

Протягом першого тижня всеукраїнської операції по вилученню нелегальної зброї в Донецькій області співробітники правоохоронних органів вилучили 70 кілограмів вибухівки, три гранатомети, 15 гранат та 70 тисяч набоїв, повідомили в прес-центрі Нацполіціі.

Житель Бахмуту за три роки зібрав у власному гаражі цілий арсенал зброї — від гранатометів до патронів, і ще близько 70 кілограм вибухівки.

У Маріуполі співробітники нацполіції затримали чоловіка, який незаконно зберігав пістолет Макарова. Також з'ясувалося, що маріуполець брав активну участь в захопленні адміністративних будівель на Донбасі в 2014 році.

Варто відзначити, що при добровільній здачі громадянами небезпечних предметів і зброї в поліцію, вони зможуть уникнути покарання, передбаченого за незаконне зберігання зброї. Йдеться про термін від 3 до 7 років позбавлення волі.

«Судово-юридична газета» повідомляла, що співробітники столичної прокуратури під час обшуку наркопритона вилучили наркотики і зброю.

Також повідомлялося, що на лаві підсудних в Луганській області опинився міліціонер, у якого був відсутній дозвіл на зберігання вибухового пристрою і холодної зброї.

Нестандартний підхід до поділу майна та отримання аліментів при розлученні – прямий ефір
Telegram канал Sud.ua
Нестандартний підхід до поділу майна та отримання аліментів при розлученні – прямий ефір
Головне про суд
Сьогодні день народження святкують
  • Олена Смірнова
    Олена Смірнова
    суддя Господарського суду Харківської області
  • Олеся Алтухова
    Олеся Алтухова
    суддя Лубенського міськрайонного суду Полтавської області