Панікують і хвилюються через великі втрати на передовій: окупант розповів про настрої військ РФ, аудіоперехоплення

21:50, 16 липня 2022
Окупант розповів матері, що збирається тікати з війни разом зі своїм підрозділом та поскаржився на командира, який не шкодує солдатів.
Панікують і хвилюються через великі втрати на передовій: окупант розповів про настрої військ РФ, аудіоперехоплення
Слідкуйте за актуальними новинами у соцмережах SUD.UA

Російські війська масово тікають з війни в Україні. Вони панікують та хвилюються через великі втрати на передовій. Про це стало відомо із чергового аудіоперехоплення Головного управління розвідки Міноборони.

Окупант розповів матері, що збирається втікти з війни разом зі своїм підрозділом та скаржиться на командира, який не жаліє солдатів.

"У нас у генерала прізвисько - кривавий генерал, коливан, тварина. Це все про нашого. Нехороша людина. Він свого часу сказав, що йому по… (байдуже) на людей - я хочу зайти в Харків. Всім людям вже… Говорив з ними. Їм вже нас… (без різниці). Вони не хочуть навіть слухати. Просто почалась люта паніка, от і все", - сказав військовий РФ.

При цьому мати окупанта умовляє його залишитися та пояснює масові смерті "кармою".

Солдат говорить, що війська масово покидають Україну або гинуть на передовій, тому він може залишитися лише з командиром.

"Втекло вже понад 100 людей. Тобто, 100 людей вже знаходяться в Калінінграді. Когось звільняють, когось ще щось. Це тільки взвод. Таких три взводи! Третій, мабуть, повністю піде, другий - там трохи людей залишиться. Нас має бути 30 людей, залишилось 10. Інші або поранені, або вбиті", - додав він.

Підписуйтесь на наш telegram-канал t.me/sudua та на Youtube Право ТВ, а також на нашу сторінку у Facebook та в Instagram, щоб бути в курсі найважливіших подій.

XX з’їзд суддів України – онлайн-трансляція – день перший
Telegram канал Sud.ua
XX з’їзд суддів України – онлайн-трансляція – день перший
Головне про суд
Сьогодні день народження святкують
  • Надія Гончар
    Надія Гончар
    суддя Черкаського апеляційного суду
  • Олександр Ковальчук
    Олександр Ковальчук
    суддя Вінницького апеляційного суду