Зміни до Закону про бухоблік: Раді рекомендують прийняти законопроект

11:31, 18 липня 2022
Законопроектом пропонується запровадити категорії груп материнського підприємства та його дочірніх підприємств та звільнити від обов’язкового складання і подання консолідованої фінансової звітності малі та середні групи.
Зміни до Закону про бухоблік: Раді рекомендують прийняти законопроект
Фото: Рада
Слідкуйте за актуальними новинами у соцмережах SUD.UA

Комітет з питань фінансів, податкової та митної політики рекомендував ВР прийняти в другому читанні та в цілому урядовий Проект Закону України про внесення змін до Закону України "Про бухгалтерський облік та фінансову звітність в Україні" (6244 від 31.05.2022). Про це повідомив представник Кабінету Міністрів у парламенті Тарас Мельничук.

Законопроектом пропонується:

запровадити категорії груп материнського підприємства та його дочірніх підприємств та звільнити від обов’язкового складання і подання консолідованої фінансової звітності малі та середні групи;

удосконалити окремі норми щодо подання фінансової звітності, складеної за МСФЗ на основі таксономії фінансової звітності в єдиному електронному форматі;

уточнити перелік підприємств, які складають фінансову звітність за МСФЗ, оприлюднення консолідованої фінансової звітності разом з аудиторським звітом та вимог до обов’язкових реквізитів первинних документів.

Підписуйтесь на наш telegram-канал t.me/sudua та на Youtube Право ТВ, а також на нашу сторінку у Facebook та в Instagram, щоб бути в курсі найважливіших подій.

Відповідальності за порушення правил військового обліку не уникнути – ефір на Право ТВ
Telegram канал Sud.ua
Відповідальності за порушення правил військового обліку не уникнути – ефір на Право ТВ
Головне про суд
Сьогодні день народження святкують
  • Уляна Братичак
    Уляна Братичак
    суддя Львівського окружного адміністративного суду
  • Юрій Скалозуб
    Юрій Скалозуб
    голова Чернігівського окружного адміністративного суду