Ворог продовжує бити по Миколаївщині: пошкоджені будинки та об’єкти цивільної інфраструктури

07:37, 28 липня 2022
Поліція розпочала кримінальні провадження за фактами чергових обстрілів.
Ворог продовжує бити по Миколаївщині: пошкоджені будинки та об’єкти цивільної інфраструктури
Слідкуйте за актуальними новинами у соцмережах SUD.UA

Поліція розпочала кримінальні провадження за фактами чергових обстрілів Миколаївщини з боку військ РФ.  27 липня російські війська завдали чергових ударів по Миколаєву та селу Весняне Миколаївського району. Наразі відомо про руйнування житлових будинків, пошкодження автомобілів. Про це повідомляє МВС. 

Крім того, ворог обстрілював Миколаївщину і 26 липня. Обстрілів зазнав обласний центр та населенні пункти Лепетиха, Кавказ, Широке, Шевченкове, Шевченківської, Широківської та Березнегуватської громад. Пошкоджені приватні будинки та об'єкти цивільної інфраструктури.

За зібраними матеріалами розпочаті кримінальні провадження за ст. 438 Кримінального кодексу України (Порушення законів та звичаїв війни). Минулої доби підрозділи поліції Миколаївщини опрацювали 607 звернень громадян. Практично всі вони стосувалися наслідків ворожих обстрілів.

Нет описания.

Підписуйтесь на наш telegram-канал t.me/sudua та на Youtube Право ТВ, а також на нашу сторінку у Facebook та в Instagram, щоб бути в курсі найважливіших подій.

 

XX з’їзд суддів України – онлайн-трансляція – день перший
Telegram канал Sud.ua
XX з’їзд суддів України – онлайн-трансляція – день перший
Сьогодні день народження святкують
  • Вадим Коротун
    Вадим Коротун
    суддя Верховного Суду у Касаційному цивільному суді