У Подільську на Одещині заборонили рух автобусів під час повітряних тривог

17:51, 29 липня 2022
При надходженні сигналу «Відбій повітряної тривоги» водії мають вийти з укриття, перевірити технічний стан транспортного засобу та відновити рух на маршруті.
У Подільську на Одещині заборонили рух автобусів під час повітряних тривог
Слідкуйте за актуальними новинами у соцмережах SUD.UA

У Подільському районі Одеської області заборонили їздили автобусами під час повітряної тривоги. Перебування пасажирів у салоні на час оголошення тривоги також забороняється. Відповідне рішення прийняла Подільська міська рада.

Під час тривоги водії громадського транспорту додатково мають поінформувати пасажирів про сигнал та припаркуватися на найближчій зупинці за маршрутом.

Водії мають зупиняти автобуси, вимикати двигуни та зачиняти двері, щоб ніхто не потрапив до салону. Після чого піти до найближчого укриття для перебування в ньому на період тривоги.

При надходженні сигналу "Відбій повітряної тривоги" водії мають вийти з укриття, перевірити технічний стан транспортного засобу та відновити рух на маршруті.

Підписуйтесь на наш telegram-канал t.me/sudua та на Youtube Право ТВ, а також на нашу сторінку у Facebook та в Instagram, щоб бути в курсі найважливіших подій.

Нестандартний підхід до поділу майна та отримання аліментів при розлученні – прямий ефір
Telegram канал Sud.ua
Нестандартний підхід до поділу майна та отримання аліментів при розлученні – прямий ефір
Головне про суд
Сьогодні день народження святкують
  • Інна П'єнта
    Інна П'єнта
    суддя Хмельницького апеляційного суду
  • Ольга Склярук
    Ольга Склярук
    суддя Східного апеляційного господарського суду