Якою буде ситуація на фронті: прогноз астролога

23:51, 28 липня 2022
Початок контрнаступу ЗСУ має бути успішним.
Якою буде ситуація на фронті: прогноз астролога
Фото: ukrinform.com
Слідкуйте за актуальними новинами у соцмережах SUD.UA

Астролог Ольга Медвецька попередила, що у період з 25 до 31 липня може бути ескалація на фронті та спрогнозувала початок контрнаступу ЗСУ, який має бути успішним, передає УНІАН.

«Головний аспект – з‘єднання Марса з Північним Кармічним Вузлом та Ураном. З‘єднуючись, вони можуть принести неочікувані військові повороти, збройні революційні перевороти, а також війну проти поневолення та за свободу», – зазначила вона.

За словами астролога, конкретно для України це може означати ескалацію на фронті, а також контрнаступальні визвольні дії або підготовку до їх початку (але підготовку вже конкретними діями):

«І вони будуть успішні. Принаймні я спираюся у своєму трактуванні на те, що Марс на цей момент знаходиться у знакові України, тому сила повинна бути на нашому боці... Історія циклічна. І коли в останнє був цей же аспект, в цьому ж знакові у середині травня 1855 року, то Росія зазнала поразки у Кримській війні».

Підписуйтесь на наш telegram-канал t.me/sudua та на Youtube Право ТВ, а також на нашу сторінку у Facebook та в Instagram, щоб бути в курсі найважливіших подій.

XX з’їзд суддів України – онлайн-трансляція – день перший
Telegram канал Sud.ua
XX з’їзд суддів України – онлайн-трансляція – день перший
Головне про суд
Сьогодні день народження святкують
  • Вадим Коротун
    Вадим Коротун
    суддя Верховного Суду у Касаційному цивільному суді