У Зеленського назвали озброєння, яке потрібне Україні

09:21, 29 липня 2022
Україні потрібні РСЗВ та системи ППО.
У Зеленського назвали озброєння, яке потрібне Україні
Слідкуйте за актуальними новинами у соцмережах SUD.UA

Україна знаходиться на третьому етапі війни і зараз потребує переважно реактивних систем залпового вогню. Про це заявив радник очільника Офісу Президента Михайло Подоляк в ефірі телемарафону.

Він зазначив, що реактивні системи залпового вогню вже дозволили Україні вдарити по логістичних об'єктах російської армії, знищити склади зі снарядами, паливом, а також оперативно-тактичні штаби.

"Це дозволило розірвати логістику забезпечення російської армії. Саме тому росіяни суттєво знизили кількість та інтенсивність своїх обстрілів і тому ЗСУ можуть знищувати російське забезпечення, живу силу та просуватися вперед", - сказав Подоляк.

"Що необхідно? Перше, системи РСЗВ - це ключове. Друге, системи ППО, щоб росіяни не використовували крилатих ракет і не били по наших містах. Третє, будь-які безпілотники. Насамперед ударні, які дозволять завдавати суттєвих втрат російській бронетехніці та російській живій силі", - додав радник очільника ОП. 

Підписуйтесь на наш telegram-канал t.me/sudua та на Youtube Право ТВ, а також на нашу сторінку у Facebook та в Instagram, щоб бути в курсі найважливіших подій.

 

XX з’їзд суддів України – онлайн-трансляція – день перший
Telegram канал Sud.ua
XX з’їзд суддів України – онлайн-трансляція – день перший
Головне про суд
Сьогодні день народження святкують
  • Вадим Коротун
    Вадим Коротун
    суддя Верховного Суду у Касаційному цивільному суді