Надання додаткових гарантій захисту працівникам ЗМІ та забезпечення прав і свобод ВПО: Зеленський підписав низку законів

10:38, 1 серпня 2022
Президент підписав ряд важливих законів.
Надання додаткових гарантій захисту працівникам ЗМІ та забезпечення прав і свобод ВПО: Зеленський підписав низку законів
Джерело фото: Володимир Зеленський / Instagram
Слідкуйте за актуальними новинами у соцмережах SUD.UA

Президент України Володимир Зеленський у зверненні до громадян повідомив, що підписав 31 липня декілька важливих законів, зокрема закон щодо надання додаткових гарантій захисту працівникам засобів масової інформації, які працюють в районах ведення бойових дій, закон щодо забезпечення прав і свобод ВПО, закон щодо захисту цивільного населення у разі надзвичайних ситуацій і воєнних дій та закон, який створює умови для комплексної термомодернізації будівель і спрощує процес відновлення житлового сектору, пошкодженого ударами окупантів.

Про це йдеться на сайті ОП. 

 

«Підписав сьогодні декілька важливих законів, зокрема закон щодо надання додаткових гарантій захисту працівникам засобів масової інформації, які працюють в районах ведення бойових дій. Це посилить захист наших журналістів.

Закон щодо забезпечення прав і свобод внутрішньо переміщених осіб – ліквідовуються бюрократичні бар’єри, які обмежували допомогу людям.

Закон щодо захисту цивільного населення у разі надзвичайних ситуацій і воєнних дій.

Також закон, який створює умови для комплексної термомодернізації будівель і спрощує процес відновлення житлового сектору, пошкодженого ударами окупантів.

А ще – важливі ратифікаційні закони, деякі інші акти», - сказав Зеленський.

Підписуйтесь на наш telegram-канал t.me/sudua та на Youtube Право ТВ, а також на нашу сторінку у Facebook та в Instagram, щоб бути в курсі найважливіших подій.

 

XX з’їзд суддів України – онлайн-трансляція – день перший
Telegram канал Sud.ua
XX з’їзд суддів України – онлайн-трансляція – день перший
Головне про суд
Сьогодні день народження святкують
  • Вікторія Кицюк
    Вікторія Кицюк
    суддя Солом'янського районного суду міста Києва
  • Олег Дзюба
    Олег Дзюба
    суддя Господарського суду Харківської області