Монастирський заявив, що контроль за обігом зброї є одним із пріоритетів МВС

10:28, 3 серпня 2022
За його словами, в активній фазі перебуває процес реформування практичної сторони та законодавчого врегулювання цієї сфери.
Монастирський заявив, що контроль за обігом зброї є одним із пріоритетів МВС
Фото: mvs.gov.ua
Слідкуйте за актуальними новинами у соцмережах SUD.UA

Міністр внутрішніх справ України Денис Монастирський під час зустрічі з Комісаром ЄС з внутрішніх справ Ілвою Йоганссон заявив, що контроль за обігом вогнепальної зброї у державі є одним із пріоритетних напрямів діяльності МВС, - інформує пресслужба відомства.

 «Контроль за обігом вогнепальної зброї у державі є одним з пріоритетних напрямів діяльності МВС. Із метою посилення впливу на процеси обігу зброї, у тому числі на кордоні, в активній фазі перебуває процес реформування практичної сторони та законодавчого врегулювання цієї сфери», - поінформував міністр.

За його словами, наразі у Верховній Раді України на розгляді знаходиться законопроєкт про обіг зброї серед цивільного населення.

«Також ми працюємо над створенням сучасної моделі контролю за обігом зброї в країні, а саме - Єдиного реєстру зброї є своєчасним і актуальним кроком держави з доступом Європолу до нього», - сказав Монастирський.

Підписуйтесь на наш telegram-канал t.me/sudua та на Youtube Право ТВ, а також на нашу сторінку у Facebook та в Instagram, щоб бути в курсі найважливіших подій.

XX з’їзд суддів України – онлайн-трансляція – день перший
Telegram канал Sud.ua
XX з’їзд суддів України – онлайн-трансляція – день перший
Головне про суд
Сьогодні день народження святкують
  • Вікторія Кицюк
    Вікторія Кицюк
    суддя Солом'янського районного суду міста Києва
  • Олег Дзюба
    Олег Дзюба
    суддя Господарського суду Харківської області