Rozetka запускає програму обміну вживаної техніки на нові товари

16:00, 5 серпня 2022
Працівники компанії визначать ціну вживаного товару й видадуть сертифікат, яким можна оплатити нову техніку.
Rozetka запускає програму обміну вживаної техніки на нові товари
Джерело фото: tradein.i-house.com.ua
Слідкуйте за актуальними новинами у соцмережах SUD.UA

Українці зможуть обміняти вживані смартфони, планшети, смартгодинники на будь-які товари у Rozetka. Про це повідомляє пресслужба онлайн-ритейлера.

У програмі «Rozetka Обмін» беруть участь:

  • смартфони – Apple, Samsung, Huawei, Xiaomi та інших брендів;
  • планшети – Samsung, IPad Apple, Lenovo та інших брендів;
  • смарт-годинники – Apple, Samsung.

Щоб скористатися послугою, необхідно підготувати пристрій.

По-перше, перенести особисту інформацію та контент на ноутбук або комп'ютер, після чого видалити її з пристрою.

По-друге, вийти з усіх своїх акаунтів і зробити скидання до заводських налаштувань. Цим може зайнятися фахівець в магазині, але це займе трохи більше часу.

Останній крок - відвідати зручний для вас «Пункт прийому ROZETKA Обмін» в точці видачі чи магазині, де експерт зробить оцінку та після діагностики запропонує можливі варіанти.

Що необхідно для обміну?

Крім старого смартфона, планшета або смарт-годинника, який ви хочете обміняти, для складання акта прийому-передачі при собі потрібно мати документ, що засвідчує особу.

За правилами програми «Обмін ROZETKA» клієнту видається сертифікат номіналом, який дорівнює сумі оціночної вартості старого гаджета. Сума залежить від моделі та року випуску гаджета, зовнішнього і технічного стану, наявності аксесуарів і заводської упаковки. Чим краще зберігся гаджет і менший термін його експлуатації, тим більша буде сума і знижка. Але також приймають будь які пристрої різного стану з різними ушкодженнями.

Спеціальний калькулятор оцінки дає змогу заздалегідь розрахувати попередню суму. Для цього потрібно заповнити онлайн-форму і вказати докладні дані.

Як працює програма обміну ґаджетів?

Після обміну старого пристрою і отримання сертифіката ви можете придбати на цю суму новий бажаний гаджет. Для цього потрібно обрати гаджет, надати на касі сертифікат та при необхідності доплатити різницю між його номіналом і вартістю бажаного товару. Замість мобільного пристрою чи гаджету можна вибрати і придбати будь які інші потрібні і бажані товари.

Доступні виключно товари з позначкою «Продавець ROZETKA», за винятком тютюнових виробів, алкоголю та подарункових сертифікатів.

Підписуйтесь на наш telegram-канал t.me/sudua та на Youtube Право ТВ, а також на нашу сторінку у Facebook та в Instagram, щоб бути в курсі найважливіших подій.

 

Закон про посилення мобілізації: військовий облік та інші зміни для українців за кордоном
Telegram канал Sud.ua
Закон про посилення мобілізації: військовий облік та інші зміни для українців за кордоном
Головне про суд