Зеленський зазначив, від чого залежить швидкість завершення війни в Україні

09:45, 11 серпня 2022
Що більше буде втрат в окупантів, то швидше ми зможемо звільнити нашу землю — звернення Президента України.
Зеленський зазначив, від чого залежить швидкість завершення війни в Україні
Слідкуйте за актуальними новинами у соцмережах SUD.UA

Терміни завершення війни України з Росією залежать від двох факторів. Про це зазначив Президент України Володимир Зеленський у відеозверненні.

За словами глави держави, насамперед питання термінів завершення війни безпосередньо залежить від питання втрат у лавах російських окупантів.

«Чим більше буде втрат в окупантів, то швидше ми зможемо звільнити нашу землю й гарантувати безпеку України. Ось про це варто думати усім, хто захищає нашу землю та допомагає Україні. Як завдати окупантам ще більших втрат, щоб скоротити час війни? Якщо майже 43 тисячі загиблих російських солдатів не переконують російське керівництво, що їм треба шукати, як вийти з війни, значить, потрібно більше боротися, потрібно більше результатів», - сказав Президент.

Другий чинник, за словами глави держави, це надання Україні військової допомоги. Як наголосив Президент, на зустрічі у Копенгагені буде обговорюватися подальша підтримка України.

«Чим більше зброї отримає Україна, чим більше фінансової та технічної підтримки, тим швидше і наші люди, і всі європейці зможуть відчути спокій та стабільність життя», - заявив Зеленський.

Підписуйтесь на наш telegram-канал t.me/sudua та на Youtube Право ТВ, а також на нашу сторінку у Facebook та в Instagram, щоб бути в курсі найважливіших подій.

XX з’їзд суддів України – онлайн-трансляція – день перший
Telegram канал Sud.ua
XX з’їзд суддів України – онлайн-трансляція – день перший
Головне про суд
Сьогодні день народження святкують
  • Вікторія Кицюк
    Вікторія Кицюк
    суддя Солом'янського районного суду міста Києва
  • Олег Дзюба
    Олег Дзюба
    суддя Господарського суду Харківської області